Desinfekční gel na ruce Nexcare zvyšuje ochranu před chřipkou

Zima klepe na dveře a s ní leckdy také chřipková epidemie. Stoprocentní ochrana neexistuje, což však neznamená, že si nemůžeme boj proti nebezpečným virům usnadnit. Je správný čas doplnit do kabelky ten správný desinfekční gel – třeba rychle schnoucí 3M™ Nexcare™ Desinfekční gel na ruce.

Léto odešlo a s ním bohužel i slunečné dny, náš přírodní lékař. Nahradilo je období, kdy bychom se měli obzvlášť chránit před různými viry, a proto je na místě efektivní hygiena rukou. Společnost 3M™ přichází na trh s jednoduše použitelným a efektivním 3M™ Nexcare™ Desinfekčním gelem, jenž by neměl chybět v žádné kabelce či batohu. Každá matka dbá o zdraví svých dětí a tedy i správnou hygienu. Malé děti neustále na něco sahají a tak by každá maminka měla mít po ruce desinfekční přípravek. 3M™ Nexcare™ Desinfekční gel je malým, ale bezpečným řešením pro celou rodinu.

 

Přípravek odstraňuje nežádoucí mikroby bez použití vody nebo mýdla kdekoliv a kdykoli. Obsahuje 70 % etanolu a má ph 5,25. Gel začne působit již během 30 vteřin! Bojuje proti většině běžných bakterií a virů, např. polioviru, HIV-1, herpetickému viru, viru chřipky H5N1, surogátům virů onemocnění SARS a virům hepatitidy B a C. Doporučená dávka pro hygienické ošetření je 3 ml, ruce by měly být dokonale navlhčeny. Navzdory své síle je šetrný i k citlivé pokožce a nevysušuje ji, takže se obejdete bez následného ošetření krémem na ruce. 3M™ Nexcare™ Desinfekční gel je dostupný v lékárnách v praktickém balení 25 ml a 75 ml, anebo v balení o obsahu 500 ml s praktickou pumpičkou. Produkt byl dermatologicky testován. 3M™ Nexcare™ Desinfekční gel nezanechává pocit mastné pokožky.

 

Používejte desinfekční přípravek bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku.

 

„3M™ Nexcare™ Desinfekční gel mohu vřele doporučit, protože nevysušuje pokožku rukou, působí téměř okamžitě po nanesení a zakoupíte jej běžně v lékárně v praktických cestovních baleních,“ říká odbornice na hygienu MUDr. Dana Hedlová z pražské Ústřední vojenské nemocnice. „Hygiena rukou je jednoduchým postupem, který nám může velmi efektivně pomáhat v ochraně zdraví. Samozřejmostí by měla být po použití toalety a před jídlem, je součástí etikety při kašli a nachlazení. Dezinfekční gel v kabelce je proto nejen v chřipkové sezóně dobrým pomocníkem,“ doplňuje paní doktorka.

 

3M™ Nexcare™ Desinfekční gel 25ml, Cena 39 Kč

3M™ Nexcare™ Desinfekční gel 75 ml, Cena 79 Kč

3M™ Nexcare™ Desinfekční gel 500 ml, Cena 299 Kč

 

Fotografie poskytla Jiřina Horváthová, Cook Communications – děkujeme.

Desinfekční gel na ruce Nexcare zvyšuje ochranu před chřipkou

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka