Den saunovacích rituálů

2. března 2013

Mimořádný zážitek připravilo pro milovníky saunování relaxační centrum Wellness Horal v hotelu Horal. Sobota 2. března bude Dnem saunovacích rituálů. „Návštěvníci se mohou těšit na kompletní průřez všemi rituály, které aktuálně nabízíme. Během dne se při jejich provádění vystřídají všichni tři saunéři Wellness Horal – Tomáš Boháč, Helena Kopřivová a Jiří Malina.

Předvedou i saunovací rituály, s nimiž soutěžili v polovině února na Mistrovství České republiky, kde Helena Kopřivová získala bronz a stala se nejlépe hodnocenou ženou mistrovství. Nešlo přitom o první úspěch našich saunérů. Na podzim obsadil Jiří Malina skvělé 13. místo na mistrovství světa v Grazu,“ informoval ředitel Wellness Horal Martin Pařízek.

 

Saunovací rituály budou ve Wellness Horal nabízeny během celého dne každou hodinu. Hosté za ně nic neplatí, standardně jsou zahrnuty v ceně vstupu. První rituál určený tradičně dětem v rámci dětského saunování se uskuteční již v 9 hodin. Připraveny budou i rituály v páře. Ve 20 hodin na program naváže Saunová noc. Návštěvníci si tak mohou vychutnat koupání v termálních bazénech a saunování v saunovém světě při svíčkách až do půlnoci.

 

Další termín Saunové noci připadá na 6. dubna 2013.


 

Fotografie archiv Resortu Valachy, poskytla M.Žáčková. Děkujeme

Den saunovacích rituálůDen saunovacích rituálů

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka