Den pro zdravý pohyb

22. 9. 2012, Léčebné lázně Bohdaneč

Tipy na zdravý a šetrný pohyb, prevence bolestí zad a kloubů, principy strategie hubnutí a analýzy jídelníčku, měření tlaku, glykémie či BMI. To vše najdete v sobotu 22. září v Léčebných lázních Bohdaneč.

Podpora zdravého životního stylu a osobní zodpovědnosti za svůj zdravotní stav. Principy, které vedly Léčebné lázně Bohdaneč k organizaci letošního Dne pro zdravý pohyb. Ten je určen všem, kteří se snaží žít zdravě a o svoji kondici aktivně pečují.

 

Po celý den můžete navštěvovat přednášky lékařů a poradny balneologických odborníků. Fyzioterapeuti vám předvedou, jak správně cvičit a hýbat se pro každodenní prevenci bolestí zad a kloubů. Prostřednictvím odborné lékařky se dozvíte, jak lázeňské procedury fungují a jak působí na zdraví, rehabilitační lékař ukáže, jak správně rehabilitovat. V poradně nutričních terapeutek si můžete zanalyzovat svůj jídelníček, nechat si vyšetřit procento tělesného tuku, Body Mass Index a podíl kosterního svalstva. Bezplatně si také můžete nechat změřit tlak, tuk nebo glykemii.

 

V prostorách lázní a lázeňského lesoparku budou probíhat nejen akce se zdravotní tématikou, ale také sportovní a zábavný program pro dospělé i děti. Můžete si zaběhat v lidovém běhu, přidat se k cykloprojížďce, zacvičit si tai-či, pilates, jógu, nebo si vyzkoušet lekci správného nordic walkingu. Se svými písněmi vystoupí Jiří Schmitzer, chybět nebude ani módní přehlídka nebo skákání na trampolíně a na hradě pro děti, malování na obličej a řada různých dětských soutěží.

 

Den pro zdravý pohyb můžete v Léčebných Lázních Bohdaneč navštívit v sobotu 22. září od devíti do osmnácti hodin. Vstup i všechny části programu jsou volné a bezplatné.

 

Léčebné Lázně Bohdaneč se specializují na léčbu pohybového aparátu, ve které dosahují prvotřídních výsledků. Kromě špičkového odborného zázemí pro léčebné pobyty disponují také moderním a rozsáhlým wellness centrem, ve kterém poskytují řadu relaxačních a léčebných procedur jako jsou masáže, zábaly, vířivky, plavání a pobyty v sauně, páře nebo solné jeskyni.

 

Jste všichni srdečně zváni !

 

Fotografie poskytla Kateřina Svobodová, ANTENNA Media, děkujeme.
WellnessNoviny.cz jsou mediálním partnerem akce.

Den pro zdravý pohyb Den pro zdravý pohyb Den pro zdravý pohyb

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka