Den otevřených dveří

v MONKEY´S GYM pro děti od 2 do 6 let

Je vaše dítě jako z divokých vajec a vy si s ním nevíte rady? Hledáte pro ně vhodné cvičení nebo prázdninový program, kde by se mohlo vydovádět? Pak přijďte v sobotu 22. června 2013 od 14 do 19 hodin do obchodního centra Galerie Harfa na den otevřených dveří v Monkey´s Gym - tělocvičně, jak ji neznáte. Vstup je zdarma a kromě pohybu se můžete těšit na zajímavé odměny.

Po celé odpoledne si společně s dětmi můžete vyzkoušet prostředí tělocvičny na zkrácených otevřených hodinách a to zcela zdarma. Po cvičení a dovádění na nářadí si děti na několika stanovištích mohou zajezdit na odrážedlech First BIKE, vyzkoušet minigolf, atletiku nebo házení na cíl. A ani maminky nepřijdou zkrátka. Bude se jim věnovat kosmetička, která poradí s péčí o pleť a s líčením.

 

Po vydané energii při sportovních výkonech přijdou jistě vhod zajímavé slevové kupony. Fruitisimo zve děti na skvělou zmrzlinu nebo ovocný koktejl se slevou 20 %. Na všechny malé i velké sportovce se v Monkey´s Gym těší profesionální instruktoři, kteří dohlédnou na to, aby se děti nejenom vyřádily, ale aby jim pohyb neublížil.

 

„Místo ve zkrácené otevřené hodině je možné si předem rezervovat na internetových stránkách Monkey´s Gym. Rezervace není povinná, ale s ohledem na očekávaný velký zájem ji doporučujeme, aby děti nebyly zklamané delším čekáním,“ říká Ing. Kristýna Přibylová, jednatelka Monkey´s Gym.

 

Fotografie poskytla Denisa Kolaříková, Crest Communications a.s. - děkujeme.

Den otevřených dveříDen otevřených dveří

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka