Degustační večery s etiketou stolování

ve Spa hotelu Lanterna Velké Karlovice

Máte rádi kvalitní gastronomii? Chcete se dozvědět víc o etiketě stolování? Pak právě vám je určen nový program v zážitkové restauraci Vyhlídka ve Spa hotelu Lanterna Velké Karlovice. Čeká vás degustace pokrmů a vín ve společnosti odborníka na gastronomii Alexandra Burdy.

TERMÍNY: 4. 4. a 30. 5. 2014 od 18:00 hodin

Během 3 - 4 hodinového programu ochutnáte vybrané speciality mistrů kuchařů, čeká vás degustace vín se zkušeným sommeliérem a vedle etikety stolování se od Alexandra Burdy zábavnou formou dozvíte i další zajímavé informace týkající se zásad správného stolování i světové kuchyně.

Připomeňte si, jak správně používat látkový ubrousek a množství příborů na vašem stole nebo jak držet sklenku vína. Osvěžte si správnou terminologii kávy (už žádné picollo :-)). Víte, kolik Italové znají druhů těstovin? Jak se Napoleon zasloužil o zrod známé speciality Kuře Marengo? Proč jsou lanýže tak drahé? A proč při slavnostní večeři není vhodné dojídat polévku až "do dna"?

Na některé z těchto otázek nejspíš zkušení gastronauti znají odpověď, u mnoha jiných ale možná i oni tápou. Nikdy nezaškodí si užitečné informace připomenout - a také si rozšířit obzory..

Degustační večeře s etiketou stolování zahrnuje:

  1. Degustační menu o čtyřech chodech v zážitkové restauraci Vyhlídka

  2. Selekci vín snoubených k menu se servisem sommeliéra

  3. Etiketu stolování zábavnou formou s Alexandrem Burdou

  4. ...a spoustu dalších zajímavých informací týkajících se světové gastronomie

 

Alexandr Burda je vysokoškolským profesorem na Slezské univerzitě v Opavě a současně odborníkem v oblasti gastronomie, řízené degustace nápojů, činnosti sommeliéra a baristy.

 

Cena Degustační večeře s etiketou: 1 190 Kč/osoba

Celková cena se současným ubytováním ve Spa hotelu Lanterna za osobu a noc: 2 290 Kč (pokoj Standard), 2 490 Kč (pokoj Suite) a 3 490 Kč (pokoj Suite Spa)!
Ubytovaní hosté apartmánů Suite Spa mají při pobytu minimálně na 2 noci, uskutečněném v době konání této akce, účast v ceně.

Spa hotel Lanterna nabízí ideální možnost spojit gurmánské a relaxační zážitky. V hotelu mají hosté k dispozici L-Spa s bazénem a bohatou nabídkou masáží a tělových ošetření Pure Fiji. Zároveň mají neomezený vstup do blízkého Wellness Horal s termálními bazény. Okolí je protkáno množstvím turistických a cyklistických tras různé náročnosti. Lanterna je díky poloze stranou běžného ruchu v lůně Beskyd oblíbeným cílem milovníků romantických pobytů.

 

 

Fotografie archiv Resortu Valachy, poskytla M. Žáčková, PR manažer Resort Valachy Velké Karlovice. Děkujeme

Degustační večery s etiketou stolování Degustační večery s etiketou stolování ukázková podoba degustačního menuDegustační večery s etiketou stolování

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka