Degustační show v historických prostorách Hlavního nádraží

Dne 6. března se labužník Pavel Hofrichter se svým doprovodem zúčastnil úžasné degustační show, kterou pořádala společnost JLV a.s. Master´s Catering. Na akci byly prezentovány nové projekty cateringové firmy – Vital a Farma.

Za Vital Catering jsme mohli ochutnat kukuřičnou polentu, obří krevety, špízy s lososem sypané sezamovými semínky s karamelem a lístkem bazalky nebo nakládaný fenykl a další nutričně hodnotné potraviny. Vše bylo velmi lahodné a přitom lehké a zdravé.

U druhého degustačního stolu Farma Cateringu jsme si pochutnali na vynikajícím kohoutu na víně noky a jemnou směsí zeleniny. Ve vedlejším sále byl pak připraven raut s dalšími lahodnými potravinami včetně kozího sýra a produktů typických pro českou zabijačku.

Součástí programu byla i soutěž mezi panem Jaroslavem Sapíkem, odborným garantem Farma Cateringu a panem Vítem Chaloupkou za Vital Catering. O vítězství Vital Cateringu rozhodli návštěvníci hlasováním pomocí míčků. Celá akce byla velmi profesionálně zorganizovaná.

Degustační show se konala v málo známém vládním salonku na prvním nástupišti Hlavního nádraží v Praze. Skvostné salonky v historických budovách Hlavního nádraží jsou pro veřejnost uzavřené, ale lze si je pronajmout pro firemní a společenské akce.

Degustační show v historických prostorách Hlavního nádražíDegustační show v historických prostorách Hlavního nádraží

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka