Dárková balení biokosmetiky Saloos

Podzimní novinkou v široké nabídce výrobce přírodní kosmetiky a biokosmetiky značky Saloos jsou Dárková balení. Právě v tomto předvánočním období se mohou stát skvělou inspirací na báječné dárky pro milovníky přírodní kosmetiky. Saloos nabízí 2 typy dárkových krabiček: „Každodenní péče o tělo“ a „Tři kroky ke kráse“, celkem 8 variant. Můžete vybírat z vůní Levandule, Růže, Citrus, Lemon Tea Tree aj.

Kazety obsahují nejprodávanější produkty firmy, což jsou Tělové a masážní bio oleje, bio Karité balzámy, bio Regenerační obličejové oleje, Květinové pleťové vody i Hydrofilní odličovací oleje. Saloos myslí i na naše nejmenší, na trh se dostává také dárkové balení - Dětská sada - obsahující Dětský měsíčkový olej, Bio Karité dětský balzám a Bio Karité nosní balzám.

V dárkové kazetě Exkluzive najdete luxusní tělový bio olej Růže s obsahem esenciálních olejů ze vzácné bulharské a marocké růže s harmonizujícími účinky na psychiku, vysoce pěsticí bio Karité růžový balzám s nímž se i nejnáročnější pleť bude cítit jako v bavlnce a výživný bio Karité balzám na rty shojivými účinky rakytníku řešetlákového.

Dárkové krabičky s biokosmetikou Saloos jsou k dostání v bylinkářstvích, bioprodejnách, specializovaných dárkových prodejnách, některých lékárnách aj.

Dárková balení biokosmetiky SaloosDárková balení biokosmetiky SaloosDárková balení biokosmetiky Saloos

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka