DÁREK KE DNI OTCŮ

SAUNOVÉ CEREMONIÁLY V AQUACENTRU ŠUTKA

Aquacentrum Šutka má pro všechny tatínky dárek ke Dni otců a nadělí jim tak v neděli 19. 6. 2016 zážitkové saunování. Tatínkové společně s celou rodinou mohou tento den objevit nevšední zážitek ze saunování na téma PC her, Matrixu nebo třeba svůdné Francouzsky a Orientální noci. Součástí odpoledne bude i soutěž o nejsilnější mávnutí ručníkem o volné vstupy do Aquacentra. Nechte se hýčkat a navštivte saunu i páru Aquacentra Šutka!

Profesionální saunéři vám představí techniky, díky nimž naleznete novou dimenzi saunování. Pomocí víření horkého vzduchu, polévání kamenů aromatickou přírodní esencí a díky dalším procedurám dostává saunování nový rozměr. Návštěvníci se mohou těšit na saunové divadlo na motivy počítačových her, Matrix, smyslné ceremoniály na téma Zrození z Perly, Francouzska, Orientální noc a další.

Saunové ceremoniály na různá témata, které jsou tematicky přizpůsobená ke Dni otců, mohou nejen tatínkové, ale celé rodiny vyzkoušet od 15:30 do 20:30h. V 16:00, 17:00 a 19:00 se tatínkové budou moci předvést a vyzkoušet svou sílu. Dá jim k tomu příležitost soutěž Windstorm Master - soutěž o nejsilnější mávnutí ručníkem o volné vstupy do Aquacentra. Také v páře se můžete nechat hýčkat beauty procedurou s využitím kávového, bylinkového nebo medového peelingu.

Saunové ceremoniály v Aquacentru Šutka spojují blahodárné účinky saunování,  relaxaci a odpočinek společně s výjimečným zážitkem a nevšední show. Každý si zde přijde na své – od malých po velké, od začátečníků přes zkušené milovníky sauny. Zážitkovému saunování bude v Aquacentru Šutka vyčleněna vždy jedna sauna a jedna pára. Ostatní bude funkční dle běžného provozu. Veškerý program saunových ceremoniálů je zahrnut do běžné ceny vstupného.

Nenechte si ujít krásné odpoledne v Aquacentru Šutka, vytáhněte tatínky a oslavte s nimi jejich svátek!

DÁREK KE DNI OTCŮDÁREK KE DNI OTCŮ

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka