Dámský večer s francouzskou kosmetikou SOTHYS

V podvečer 12. října se za naší účasti konal ryze dámský večírek v nově otevřeném INSTITUT DE BEAUTÉ & SPA SOTHYS ve Zborovské ulici v Praze 5.

Na začátku akce proběhlo představení salonu majitelkou paní Annou Paškovou. Pro dámy byl připraven celý team kosmetiček včetně profesionálního vizážisty od společnosti Sothys, který představil podzimní líčení a seznámil přítomné s výrobky značky Sothys. Výrobky bylo možno nejen vyzkoušet na vlastní pleti, ale následně i zakoupit za speciální ceny.

Přítomné dámy absolvovaly různá kosmetická ošetření, na požádání pan vizážista provedl profesiolní make-up na vybraných dámách. Další využily šikovné ruce pedikérky či služeb psychoterapeutky, která je pravidelně v salonu k dispozici.

O naše mlsné jazýčky se po dobu celé akce postaraly delikatesy v podobě kanapek, rozmanitého ovoce, jemného francouzského šumivého vína a v neposlední řadě vynikající kávy od společnosti Nespresso.

Celý podvečer probíhal v příjemné a uvolněné náladě. Na konci z přítomných dam tři vylosované obdržely hodnotné poukazy na služby. Při odchodu pak každou dámu potěšila květina a dáreček.

Více o salonu a jeho službách se dozvíte na internetových stránkách.

Dámský večer s francouzskou kosmetikou SOTHYSDámský večer s francouzskou kosmetikou SOTHYSDámský večer s francouzskou kosmetikou SOTHYSDámský večer s francouzskou kosmetikou SOTHYS

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka