Další z příjemných akcí v Aquapalace Praha

Karibská párty s bratrem Leoše Mareše

Vydali jsme se na další karibskou párty v největším aquaparku u nás. Program sliboval hodně zážitků a hlavně po dni plném teplotních maxim bylo koupání to pravé. Sledovali jsme umění slova Leoše Mareše, barmanskou show Marcela Talpana, bubenické vystoupení TAM TAM BATUCADA. Program byl skvěle sladěný, technika dokonalá, výkony výborné. Takže takový správný, čtvrteční, večer v aquaparku.

 

Naše redakce ocenila hladký průběh odbavení u pokladen i dokonalý informační a navigační systém v aquaparku, s kterým se neztratíte. Program probíhal venku na trávě, takže někteří návštěvníci mohli sledovat dění přímo ze svých lehátek. V 18 hodin to vypuklo.

První tóny a přichází opálený (a zřejmě i odpočatý) Leoš Mareš. Ten sám sebe označil za svého bratra, který prý není tak arogantní a konfliktní a nechal se i při moderování fotografovat se zájemci v plavkách. Pro malé návštěvníky to byl velký zážitek. Leoš Mareš se jako moderátor opět osvědčil a přítomné tatínky průběžně informoval o losování skupin na Ligu mistrů. Zavládlo všeobecné nadšení, když bylo jasné, že se Plzeň utká se slavnými kluby - Barcelonou a AC Milán. Leoš telefonoval a mezitím přihlížející početné návštěvníky Aquapalace rozpohybovaly bubny skupiny TAM TAM BATUCADA. Ta patří mezi špičkové bubenické soubory. Venkovní prostor Aquapalace oživily také pravé tanečnice z karnevalu v Rio de Janeiru. Návštěvníci hádali, kterým směrem leží Karibik a uvolněná atmosféra pokračovala vystoupením jednoho z nejlepších českých barmanů Marcela Talpana s jeho barmanskou show. Marcel potvrdil svou kondici a zkušenosti ze svého baru i z četných akcí své show  a létající láhve přitahovaly nevěřící pohledy návštěvníků. Prozradíme, že i přes tropické vedro pak navštívil pověstný saunový svět Aquapalace a zúčastnil se i medového ceremoniálu. Na řadu podvečerního programu přišla i módní přehlídka dámských plavek z produkce společnosti Tricoline.

Akcí, kterých pořádá Aquapalace pro své návštěvníky, je opravdu hodně - v Aquapalace se stále něco děje a nuda nehrozí. Tento koncept se osvědčuje, jelikož návštěvníci již nechtějí jen plavat a užívat si vodních radovánek, ale mají radí soutěže, hudbu, tanec, vystoupení známých umělců atd.

Pokud chcete zažít podobný večer, sledujte kalendář na stránkách Aquapalace Praha a vyberte si tu svoji akci!

Další z příjemných akcí v Aquapalace PrahaDalší z příjemných akcí v Aquapalace PrahaDalší z příjemných akcí v Aquapalace PrahaDalší z příjemných akcí v Aquapalace PrahaDalší z příjemných akcí v Aquapalace PrahaDalší z příjemných akcí v Aquapalace Praha

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka