Další úspěšná prezentace v Brně

Jako každoročně, i letos se skupina RAIN.cz se svými portály zúčastnila veletrhu REGIONTOUR, jenž spolu s veletrhem GO proběhl tradičně na brněnském výstavišti BVV v termínu 12. - 15. ledna 2012.

Největší středoevropské veletrhy cestovního ruchu s akcentem na regiony prezentovaly odborníkům i široké veřejnosti nabídku více než stovky zahraničních destinací. Zúčastnily se firmy z 20 zemí vystavující na ploše 10 400 m2 netto. Během čtyř dnů si veletrhy  prohlédlo téměř 30 tisíc návštěvníků, profesionálů v cestovním ruchu i koncových klientů. Zahraniční návštěvníci přijeli z 12 zemí, především ze sousedního Slovenska, Německa, Polska a také Chorvatska, jednotliví zájemci dorazili rovněž z USA, Švédska nebo Španělska. V Press centru se akreditovalo 391 novinářů, mezi nimi 23 zahraničních z Maďarska, Rakouska, Ruska a Slovenska.

Veletrh REGIONTOUR jako komplexní přehlídka turistických cílů v českých a moravských krajích i na Slovensku opět obsadil největší pavilon brněnského výstaviště. Zvýrazněným tématem byla církevní turistika, která se představila již i v podobě konkrétních produktů se sakrální tematikou. Na regionální gastronomii se zaměřil rozsáhlý projekt Asociace hotelů a restaurací s prezentací krajových specialit. Velká pozornost se věnovala také tématu aktivní dovolená, především pak cykloturistice. V rámci veletrhu se poprvé otevřela cyklistická vesnička. Návrat k tradicím a jejich rostoucí význam v cestovním ruchu zvýraznila folklórní vystoupení a řemeslný jarmark. Veletrhu GO zaměřeného na výjezdovou turistiku se vedle tuzemských cestovních kanceláří a agentur zúčastnili také poskytovatelé služeb cestovního ruchu v oblíbených zahraničních destinacích a zahraniční turistické centrály. Podruhé se v pavilonu F otevřela dvě pódia s atraktivním doprovodným programem, který veletrh překlopil do podoby zábavné show.

V rámci naší expozice v pavilonu P na stánku číslo 4 jsme propagovali partnery našich portálů FiremniAkce.cz, Borovice.cz, RomantickePobyty.cz a WellnessNoviny.cz.
V pátek 13. ledna náš portál Borovice.cz spolu s veletržní správou Veletrhů Brno uspořádal pod názvem Škola v pohybu 2012 v pavilonu P v sále P1 workshop pro učitele a vedoucí dětských kolektivů. Cílem celého setkání bylo zprostředkování kontaktů mezi učiteli či pracovníky dětských sdružení a poskytovateli služeb v cestovním ruchu, kteří se právě na tuto cílovou skupinu zaměřují. Prezentovali se zde provozovatelé ubytovacích zařízení určených pro ubytování skupin, cestovní kanceláře s nabídkou pro kolektivy, muzea, památky, mikroregiony s celkovou nabídkou turistických cílů a zajímavostí. Součástí programu byly i přednášky a prezentace jednotlivých nabídek pro školní turistiku, prezentace regionů, tematické diskuse. Na konci programu proběhlo i slosování vizitek účastníků o zajímavé ceny, které věnujoval portál Borovice.cz a jednotliví partneři a vystavovatelé.

Naše poděkování za spolupráci zaslouží zejména tyto naše partnerské hotely, zařízení a agentury:

 

Příští ročník veletrhů GO a REGIONTOUR se uskuteční 17. – 20. ledna 2013.www.bvv.cz/go-regiontour

Další úspěšná prezentace v BrněDalší úspěšná prezentace v BrněDalší úspěšná prezentace v BrněDalší úspěšná prezentace v Brně

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka