Czech National Sauna Master Team

to nejlepší z českého saunového umění

Czech National Sauna Master Team je novou značkou pro českou delegaci v zahraničních soutěžích. Pod touto značkou jsme poprvé sestavili oficiální účast na letošní SAUNA WM - mistrovství světa v saunových ceremoniálech v Rakousku. Počítáme s účastí na řadě zahraničních soutěží, s cestováním za saunovými zážitky i pořádáním eventů v saunových areálech v ČR. Nezanedbatelná je také část osvětová a školící. Členové Czech National Sauna Master Team poskytují školení saunových animátorů.

Czech National Sauna Master Team je složen z těch nejlepších saunérů, kteří se účastní oficiálních soutěží. Tedy kvalifikačního klání na Mistrovství světa SAUNA WM, Velké ceny ČR atd. Pozvánku do týmu dostávajhí ti nejlepší z nejlepších, účastníci světových šampionátů a ti, kteří šíří dobrou myšlenku českého saunového umění. Naše, české ceremoniály mají i ve světě velký ohlas, stejně jako produkční schopnosti pořadatelů saunových soutěží pod hlavičkou SaunaFest.

Vedle SAUNA WM jsme vyslali letos nejlepší české saunéry ještě na dva světové poháry - soutěže v saunových ceremoniálech (SATAMA SAUNAPARK, BADEGARDEN EIBENSTOCK). I dále monitorujeme příležitosti v zahraničí a chystáme další výjezdy. Na letošním MS v Rakousku jsme byli opravdu nepřehlédnutelní, tak jak se sluší na zemi, kde saunové ceremoniály získávají stále větší popularitu. Saunéry Lukáše Poluka a Jaroslava Pallase v Bad Hofgastein doprovodili Pavel Hofrichter, Radovan Štícha, Roman Málek - organizátoři SaunaFestu a Jiří Sonntag, saunér Relax centra Kolštejn.

Saunové areály, které se na činnosti naší skupiny podílejí:

1. Relax Centrum Kolštejn, Branná Jeseníky - Tomáš Drápal
2. Resort Valachy Velké Karlovice, Wellness Horal - Martin Pařízek
3. Cedrus Spa, Golf resort Kunětická hora
4. Městské sauny Kylpyla

Rádi přivítáme další zájemce a uvítáme saunéry, kteří by chtěli zvyšovat si kvalifikace, dovednosti saunového nimátora a následně se účastnit českých a světových soutěží.

Saunové ceremoniály jsou skutečně stále oblíbenější a nenechte si ujet náš vlak.

Kontakt na manažera: Pavel Hofrichter, 603 840 883, hofrichter@rain.cz

Czech National Sauna Master TeamCzech National Sauna Master TeamCzech National Sauna Master TeamCzech National Sauna Master TeamCzech National Sauna Master TeamCzech National Sauna Master Team

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka