Cyklistickou sezónu na Valašsku ukončí víkendová akce na Razule

8. - 9. 10. 2011

Testování kol značky Specialized, vyjížďky s průvodci do terénu, výuka nordic walking či soutěže pro děti i dospělé - to vše mohou zažít o víkendu 8. a 9. října návštěvníci Ski areálu Razula ve Velkých Karlovicích.

U sjezdovky Razula, která jako jediná v regionu nabízela v létě služby vleku cyklistům a bikerům, se program uskuteční k příležitosti slavnostního ukončení letní cyklistické sezóny na Valašsku. „Letos naposledy bude při té příležitosti na Razule v provozu vlek pro cyklisty. Zájemcům nabídneme možnost testování kol značky Specialized a v sobotu také vyjížďky do terénu s průvodcem. K zapůjčení zdarma budou také kola pro děti, připravena pro ně bude i krátká trať s překážkami,“ uvedl Lubomír Sušila ze Ski areálu Razula.

Vlek bude v provozu od 10 do 18 hodin. Vyjížďky s průvodci budou v sobotu začínat v 11, 13 a 15 hodin. Každý účastník akce obdrží slevu na lyžařskou permanentku ve Ski areálu Razula, každý dvacátý účastník menší dárek. „Pro ty, které už nebude bavit ježdění, nebo pro doprovod bikerů bude po oba dny k dispozici půjčovna holí pro nordic walking s instruktorem. K zapůjčeným holím každý dostanete instruktáž a může s instruktory vyrazit na túru,“ doplnil Lubomír Sušila. Otevřen bude také Gril srub Razula s nabídkou teplých jídel.

V sobotu 8. října se navíc pod sjezdovkou Razula uskuteční soutěž v pumptracku. Nejlepší jezdci mohou vyhrát vstupenky do termálních bazénů Wellness Horal a Ski areálu Razula, věcné ceny od specializované cyklistické prodejny Planet Bikes nebo možnost bezplatného půjčovného kol v půjčovně Trails.cz.

 

Ilustrační fotografie z archivu Trails.cz a archivu Ski areálu Razula, za poskytnutí děkujeme.

Cyklistickou sezónu na Valašsku ukončí víkendová akce na RazuleCyklistickou sezónu na Valašsku ukončí víkendová akce na Razule

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka