CrossWorkout

nejefektivnější cesta k perfektní kondici

Jedním z nejpopulárnějších tréninkových programů současnosti je CrossFit, který velmi efektivně rozvíjí všestranné dovednosti a hlavně fyzickou kondici. Balance Club Brumlovka nyní nabízí novou sálovou hodinu CrossWorkout – silový kondiční program s prvky CrossFitu, ale bez použití extrémní váhy. Vynechání extrémní zátěže zvyšuje atraktivitu lekcí a přitom nic neubírá na komplexnosti cvičení, intenzitě a vysokém energetickém výdeji.

CrossWorkout je ideálním tréninkem pro muže i ženy, kteří si chtějí dát pořádně do těla a posouvat své limity stále dál. V Balance Clubu Brumlovka tak mohou učinit pod vedením zkušených profesionálů, s použitím speciálního vybavení, v motivujícím prostředí, každé úterý od 12:00 a pátek od 8:00. CrossWorkout není vzhledem k intenzitě lekcí vhodný pro začátečníky.

 

„Praktikování CrossFitu s profesionálními sportovci má velmi dobré ohlasy, proto si myslím, že CrossFit má velkou budoucnost,“ říká instruktor lekcí CrossWorkout v Balance Clubu Brumlovka Honza Šmidrkal a jeho kolega David Rybenský dodává: „CrossFit je spojením sportu a fitness – rozvíjí sílu, obratnost, dynamiku i vytrvalost. Umožňuje sledovat nejen vlastní progres, ale můžete se srovnávat s lidmi po celém světě. Trénující mají řadu možností zúčastnit se crossfitových soutěží.“

S jakými konkrétními pomůckami a cviky se můžete při CrossWorkoutu setkat? Převažují cviky se zátěží vlastního těla – například shyby v mnoha variantách jako nejlepší silový cvik pro posílení zad, kliky pro zvýšení síly hrudníku a tricepsu, výskoky na vysoký step, přítahy na TRX popruzích nebo angličáky a sedy lehy na gumových polokoulích bosu. Hodně se používají také činky a švihadla pro zahřátí i samostatné cvičení.

 

V prosinci minulého roku proběhla v Balance Clubu Brumlovka také vůbec první CrossWorkoutová výzva. Soutěž crossfitových borců měla vynikající ohlasy a neopakovatelnou atmosféru a proto se můžeme těšit na další podobné akce, které motivují k pravidelnému tréninku.

 

Fotografie poskytla R. Vojtěchovská, PR & Marketing Consultant – děkujeme.

CrossWorkout CrossWorkout

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka