Crazy day

1. 5. 2010 proběhne v pražské TESLA ARENĚ na Výstavišti světová kaskadérská show, kterou si nemůže nechat ujít žádný milovník adrenalinu!

„Myšlenka uspořádat kaskadérskou show v ČR vznikla v roce 2007, kdy jsem byl pozván do zahraničí na ukázky akrobacie na čtyřkolce a motorce. V den pozvání jsem přijel do již probíhajícího večerního programu. Byl jsem posazen do hlediště mezi diváky. Upřímně.....za 18 let co pracuji jako filmový kaskadér jsem nikde nic podobného pod jednou střechou a na jednom místě neviděl. Ve vystoupení se předvedli kaskadéři z 19 zemí světa.

Po ukončení této fantastické show jsem byl naprosto nadšený a zároveň přesvědčený, že nemám v tomto programu své místo, a přemýšlel jsem, jak nenápadně v noci ujedu....Nakonec jsem se rozhodl zůstat a ukázat své kaskadérské dovednosti. Druhý den jsem předvedl programovému řediteli své vystoupení a večer jsem byl již součást programu. Rázem se pro mě nepředstavitelné stalo skutečností. Zůstal jsem tam víc jak půl roku.

Po návratu domů jsem měl jedinou myšlenku - uspořádat tuto jedinečnou show doma. Oslovil jsem nejlepší kaskadéry světové úrovně, byl jsem mile překvapen, že ti nejlepší pocházejí z Čech, a své umění předvádějí většinou pro zahraniční publikum. Byla by věčná škoda, aby český národ neviděl, co dokáží. Společně jsme sestavili program, který považuji za největší kaskadérskou show v Evropě. Program je plný akrobacie a skvělých kaskadérských triků, prováděných na strojích od motocyklů, přes automobily až po pracovní stroje, okořeněn trochou vtipu a humoru. Táké se objeví nebezpečí v podobě ohně a výbuchů.

Mé první přání je, aby v divácích tato show zanechala nezapomenutelné a aby odcházeli s pocitem naplnění. Mé druhé přání je, aby se nikomu z kaskadérů, kteří předvádějí své vystoupení a překračují hranice lidských možností, nic nestalo a v pořádku se vrátili ke svým rodinám. V některých chvilkách si skutečně sáhnou na dno lidských sil."

Tolik říká o Crazy day pořadatel akce Jan Holub.

Vstupenky na akci lze koupit v předprodeji v síti Ticketportal v cenách od 345 do 690 Kč.

 

Crazy dayCrazy dayCrazy dayCrazy dayCrazy day

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka