Co nás čeká v Aquapalace Praha

Opět vám přinášíme souhrn saunových akcí z čestlického Aquapalace Praha. Akce jsou opravdu pestré, vybere si každý. Těšit se můžete například na saunování při svíčkách nebo středověké saunové ceremoniály.

Čtvrtek 20. listopadu - Koupání a saunování při svíčkách

Od 20.00 do 23.00 hod. si můžete v Saunovém světě a Vodním světě užít romantiku za svitu svíček a doprovodu relaxační hudby.  A čeká vás překvapení v podobě saunových ceremoniálů.

Sobota 29. listopadu - Středověký saunový ceremoniál

Poslední listopadovou sobotu od 20:00 do 23:30 vtrhne do Saunového světa Aquapalace Praha středověk. Nikoli v podobě nedostatečné hygieny, vše bude svítit čistotou jako vždy, ale při speciálním středověkém saunovém ceremoniálu se možná potkáte s některými dávno zapomenutými tradicemi. Konečně, leckdo samotné saunování v žáru rozpálených kamen může považovat trochu za mučírnu, ne?

Čtvrtek 4. prosince - Mikulášské saunování při svíčkách

Mikuláš, anděl a čert - jistěže jich budou v pátek plné ulice, ale u v Aquapalace už proběhne malá předpremiéra od 20:00 do 23:00. V každém případě vás přivítají sady rozsvícených svíček, což jsou prý rozsvícená očka potměšilých čertů, ale tomu nevěřte.

Intimní atmosféra a vítané uvolnění v předvánočním shonu, to spíš.

Co všechno si na vás tahle trojice obdarovávající hodné a trestající zlobivé připravila? Nechte se překvapit, ale je asi jasné, že rozpálené sauny mají blíže peklu než nebi.

Foto převzato z archivu Aquapalace Praha.

Co nás čeká v Aquapalace PrahaCo nás čeká v Aquapalace PrahaCo nás čeká v Aquapalace Praha

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka