Chateau Mcely aspiruje na další prestižní zelené ocenění - European Hospitality Awards 2010

Chateau Mcely, výjimečný zámecký hotel vzdálený necelou hodinku od Prahy, se uchází o prestižní European Hospitality Awards 2010, a to hned ve dvou kategoriích: „Green hotel of the year“ a „Concierge of the year“. Do užší nominace byl mcelský zámek vybrán porotou Hotel Management International jako jediný z České republiky.

Smělé ambice hotelového managementu jsou v tomto případě oprávněné, podepřené skvělým renomé a dlouhodobou snahou o šetrný přístup k životnímu prostředí. To ostatně vysoce hodnotí hoteloví hosté i odborníci - Chateau Mcely je historicky prvním zeleným eco-chic pětihvězdičkovým hotelem v České republice a druhým v celé Evropské unii. V roce 2008 zámek získal světovou cenu World Travel Awards 2008 v kategorii zelených hotelů, a stal se tak nejlepším světovým „zeleným hotelem".

Fungování na „zelených principech" nic neubírá na prvotřídní kvalitě hotelových i gastronomických služeb, kterými je Chateau Mcely vyhlášený. Právě naopak. Fakt, že jeho provoz nepřispívá ke zbytečné devastaci planety a marnotratnému plýtvání, jej činí ještě atraktivnějším. Chateau Mcely, romantické místo uprostřed svěží přírody Svatojiřského lesa, dokazuje, že i luxusní dovolenou lze příjemně a bez problémů spojit s ekologií.

Chateau Mcely aspiruje na další prestižní zelené ocenění - European Hospitality Awards  2010Chateau Mcely aspiruje na další prestižní zelené ocenění - European Hospitality Awards  2010Chateau Mcely aspiruje na další prestižní zelené ocenění - European Hospitality Awards  2010

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka