ČEZ Jizerská 50 dává druhou šanci, nabízí nevyužité startovné

Dobrá zpráva pro všechny, kteří se nestihli přihlásit na 47. ČEZ Jizerskou 50. Ta dnes spustila burzu startovních čísel, díky které si mohou zájemci zakoupit registraci od závodníků, kteří se závodů z jakéhokoliv důvodu nemohou účastnit.

Během sta dní zmizela všechna startovní čísla na hlavní závod 47. ČEZ Jizerské 50, která se koná 10. – 12. ledna 2014 v Bedřichově. Na stovky zájemců se tak vůbec nedostalo. Ti všichni ale mají nyní druhou šanci, protože pořadatelé prestižního závodu v běhu na lyžích spustili burzu startovních čísel.

Do ní budou nabízet startovní čísla závodníci, kteří se přihlásili, ale závodů se nemohou účastnit.  Zájemci se následně o nabízené číslo mohou přihlásit a za příplatek 200 Kč ho získají. „Letos se nám do 47. ročníku přihlásilo kolem tisícovky nováčků, takže je jasné, že se nedostalo na řadu stálých účastníků. Tohle je pro ně ideální a možná také poslední šance, jak se na start dostat,“ upozorňuje David Douša z pořádající agentury Mather Activation.

 

Závodníci, kteří získají v burze startovní číslo na Jizerskou 50, budou zařazeni do startovní vlny podle své výkonnosti a svých dosažených časů na stejné trati. V online registraci stále zbývají poslední volná místa na závody Intersport Jizerská 25 a Volkswagen Bedřichovská 30.

 

Do burzy startovních čísel se lze přihlásit přes facebookový profil Jizerské 50. Více informací se dočtete na internetových stránkách.

 

Fotografie poskytl Richard Valoušek, Mather Activation s.r.o – děkujeme.

ČEZ Jizerská 50 dává druhou šanci, nabízí nevyužité startovnéČEZ Jizerská 50 dává druhou šanci, nabízí nevyužité startovné

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka