Cesty ke světlu

Česká asociace wellness mapuje nejrůznější wellness aktivity, prostory, saunové světy, tradiční i netradiční sporty. V předvánoční době jsme se rozhodli objevit zcela jiný směr wellness a vydali jsme se na cestu ke světlu. Cestou jsme se zastavili ve vlastní duši a výlet pokračoval z blízkých i vzdálenějších koutů vlastního já až do vzdálených míst vesmíru. Někde daleko jsme nechali shon a předvánoční paniku. Nadělili jsme si posezení se Zdeňkem Hajným v jeho Galerii Cesty ke světlu.

Povídání u dobrého čaje s výborným domácím občerstvením (samozřejmě vánoční cukroví, ale i valašské frgály nebo masíčko)  doplňovala hudebně obrazová fantazie vytvářená projekcí a prolínáním unikátních kompozic obrazů a kosmických snímků z Hubbleova i pozemských dalekohledů. Ojedinělost programu spočívá v nekonečném a prakticky neopakovatelném počtu kosmických vizí, které jsou při každé další projekci nové a návštěvník má tak možnost shlédnout vždy jinou variantu programu. Připravuje se služba s možností tisku těchto unikátních obrazů. Z galerie si tedy můžete odnést ten svůj originál.

Skutečně nepopsatelná atmosféra panuje v prostorách galerie plné krystalů a samozřejmě krásných obrazů s osvětlením měnícím svou intenzitu. Měli jsme tu příležitost napojit se na krystaly a sledovat své pocity předané krystalům měnícícím barvu. Měli jsme příležitost nerušeně postát před obrazem a stát se takřka jeho součástí. Zklidnili jsme se, vydali se každý na svou i společnou cestu ke světlu. Několik dní před svátky jsme si prožili jeden z nejkrásnějších dárků.

Na stránkách wellnessnoviny.cz jsme již doporučovali nejrůznější zařízení, kde si návštěvník může nerušeně relaxovat, odpočívat, načerpat energii. Jistě i kolegové budou souhlasit, že mezi takové prostory patří Galerie Cesty ke světlu. A co více, přináší ještě další dimenze pro relaxaci a wellness. Když jsme se v mrazivém večeru loučili před domem s pyramidou na střeše na pražském Chodově, věděli jsme, že zde nejsme naposledy a že víme co našim čtenářům můžeme z celého srdce doporučit. Vydejte se do Galerie Cesty ke světlu, jistě zde najdete tu správnou cestu.  Wellness je o pocitech a tady budete mít stejně jako my skvělý pocit.

Za pozvání děkujeme J. Hejmovi, prezidentovi ČAW.
Za vlídné a milé přijetí děkujeme Zdeňkovi Hajnému.
Galerie Cesty ke světlu: Praha 4, Zakouřilova 955/9, 300 m od metra C – 5min od stanice Chodov, první výstup vlevo.
Pokladna tel.: 272 950 557

Cesty ke světluCesty ke světluCesty ke světluCesty ke světluCesty ke světlu

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka