Cestu za komfortem poznáte na FOR ARCH 2018

Pod heslem Cesta za komfortem se bude ubírat jeden z tematických dnů mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH 2018. Co všechno čeká na návštěvníky v termínu 18. až 22. září v areálu PVA EXPO PRAHA? Aktuální trendy v oblasti wellness & SPA, poradenství v oblasti provozu, personálních otázek a mnoho dalších.

Pokud se vás aktuálně týká budování nebo rekonstrukce wellness centra, pak byste si neměli v rámci veletrhu FOR ARCH 2018 nechat ujít program připravený na středu 19. září. Tento den, který se bude stejně jako ostatní dny odehrávat pod heslem „Cesta za komfortem“, návštěvníkům představí oblast odpočinku a krásy z trochu jiného úhlu pohledu.

Pro provozovatele ve středu dopoledne chystá Asociace bazénů a saun ČR odbornou konferenci na téma modernizace a zatraktivnění plaveckých areálů. Odpoledne se téma bude týkat hotelového wellness. Sami hoteliéři se potýkají s tím, jak vybudovat nejen estetické, ale i funkční wellness splňující současné požadavky. Jak nástrahám předcházet, budou diskutovat provozovatelé úspěšných wellness center, architekti i projektanti na 4. ročníku konference Hotelové wellness & SPA. Dojde také na představování nových trendů, věnovat se konference bude i aktuálním otázkám týkajícím se provozu nebo například marketingu.

Profesionálové vědí, že jen řešení dokonalé v detailu a spolehlivě fungující může naplnit podstatu wellness, tedy cítit se dobře – být v pohodě. Důležitý je každý článek řetězce, zapomínat se nesmí ani na sanitu, obklady, dlažby, které jsou podstatnou částí vybavení. Neboť zatímco showroomy a časopisy o životním stylu se často soustředí na výsledný efekt, FOR ARCH nabídne informace především pro provozovatele zařízení a návaznost na stavbu.

Generálním partnerem veletrhu je Skupina ČEZ.

Fotografie zaslala Lucie Bártová, Senior PR manažerka, ABF a.s. – děkujeme.

Cestu za komfortem poznáte na FOR ARCH 2018Cestu za komfortem poznáte na FOR ARCH 2018

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka