Česko se hýbe, cvičí a tančí 2013

„Česko se hýbe, cvičí a tančí“ 1.6. 2013 v O2 Aréně – akce, která se stala doslovným vrcholem dlouhodobého projektu „Česko se hýbe ve školách plných zdraví“ a přinesla jasné svědectví o snaze a nadšení organizátorů a hlavně radosti z pohybu všech malých i větších účastníků.

Podpořit myšlenku a zacvičit si do pražské O2 Arény přijelo na 2 270 závodníků všech věkových kategorií (od mateřských škol po dospělé), kteří předvedli 171 nápaditých pódiových vystoupení. Vítězové jednotlivých kategorií si vybojovali možnost vystoupit na večerním Gala show. Všemi napjatě očekávaným okamžikem večera bylo natáčení videoklipu společného tanečního vystoupení všech 2 270 účinkujících v jednotné choreografii Kamily Hlaváčikové ze ZŠ Most. V tu chvíli cvičila a tančila opravdu celá O2 Aréna. Akci přihlíželo 2160 diváků.

 

Hlavním organizátorem akce i celého projektu „ Česko se hýbe ve školách plných zdraví“, byl Český svaz aerobiku, fitness a tance FISAF.cz, za vydatné pomoci Asociace školních sportovních klubů ČR, České obce Sokolské a České asociace sportu pro všechny. Partnerstvím akci „Česko se hýbe, cvičí a tančí“ podpořili: Všeobecná zdravotní pojišťovna, firma Bonduelle, Winalite, Kornspitz, Brilliantina, Bonavita, Compeed a Karlovarské minerální vody Aquila. Speciální cenu do soutěže věnovala společnost Wesco, a to poukaz na odběr zboží ve výši 15 tisíc Kč.

 

Záštitu nad akcí převzal předseda vlády Petr Nečas, dále Ministerstvo školství a tělovýchovy ČR, Ministr zdravotnictví Leoš Heger a předseda Českého olympijského výboru Jiří Kejval.

 

On-line magazín WellnessNoviny.cz uvedenou akci podpořil mediálně.

 

Fotografie zaslala J. Hubačová, manažer FISAF.cz, děkujeme.

Česko se hýbe, cvičí a tančí 2013 Česko se hýbe, cvičí a tančí 2013 Česko se hýbe, cvičí a tančí 2013 Česko se hýbe, cvičí a tančí 2013 Česko se hýbe, cvičí a tančí 2013

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka