České a moravské lázně se představují v Bratislavě

Od 19. do 21. listopadu 2010 se v přízemí obchodního centra Aupark Bratislava představí vybrané české lázně. Česká centrála cestovního ruchu – CzechTourism zde připravila třídenní lázeňskou prezentaci s bohatým doprovodným programem. Ten bude probíhat od pátku od 13 do 20 hodin, v sobotu od 10 do 20 hodin a v neděli od 10 do 18,30 hodin.

Připraven je také bohatý doprovodný program: třikrát denně se bude losovat o celkem 9 víkendových pobytů v českých lázních pro dvě osoby, soutěžit se bude i o další ceny. Po celý den budou zdarma probíhat ochutnávky voňavých a křupavých lázeňských oplatek i bylinných likérů typických pro jednotlivá lázeňská místa. K tomu všemu zahraje Domažlická dudácká muzika.

A jaké společnosti se představí?
Bohaté zastoupení budou mít zejména moravské lázně. Z Luhačovic se představí hned čtyři společnosti – Lázně Luhačovice, a.s., společnost Zálesí Luhačovice se svými hotely Zálesí a Pohoda, wellnessový hotel Rezidence Ambra a Hotel Vega Luhačovice.  Mezi nejznámější luhačovickou minerální vodu patří bezesporu přírodní léčivá minerální voda Vincentka.
Představí se lázně Slatinice, Lázně Hodonín a Lázně Lednice. Z Jeseníku přijedou zástupci Priessnizových léčebných lázní, označovaných za „kolébku současné balneologie“.
Pestrou nabídku lázeňských pobytů připravila také společnost Royal Spa, která kromě sanatoria v Luhačovicích vlastní lázeňská zařízení v Mariánských Lázních, Ostrožské Nové Vsi a lázních Velké Losiny.

Chybět nebude ani Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, která reprezentuje celý region.

Na stánku agentury CzechTourism bude kromě dalších propagačních materiálů k dispozici i Katalog lázní a wellness poskytující ucelený přehled lázeňských zařízení v České republice s kompletními informacemi o léčbě a nabízených procedurách spolu s kontakty na jednotlivé poskytovatele lázeňské péče.

zdroj: CzechTourism; fotografie z fotobanky CzechTourism.

České a moravské lázně se představují v BratislavěČeské a moravské lázně se představují v Bratislavě

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka