Česká taneční platforma 2011

Již XVII. ročník festivalu českého současného tance a pohybového divadla se uskuteční mezi 7. – 12. 4. 2011 na pražských divadelních scénách, konkrétně v divadle Ponec, Teatru NoD a Studiu ALT@ – Hale 30. Představí se opět výběr těch nejlepších tanečních inscenací uplynulého roku!

Festival poskytuje jedinečnou šanci ukázat nejširšímu publiku i regionálním a zahraničním hostům během velmi krátkého období nejzajímavější tuzemská taneční díla vzniklá za uplynulý rok. Zároveň vybízí k intenzivnímu navázání mezinárodních i národních kontaktů a následné spolupráci.


Letošní ročník kromě pestrého hlavního programu, ve kterém se představí 14 tanečních projektů nabídne také bohatý doprovodný program. Nově se kromě Institutu Světelného Designu, který uspořádá workshop kontinuálního vzdělávacího programu zapojí také sdružení SE.S.TA, které připravilo pro širokou i odbornou veřejnost seminář kritického pochopení současného tance – Nové čtení tance. Ten bude probíhat pod vedením českých i zahraničních choreografů a tanečních publicistů. Diváci se tak budou moci zapojit do diskuzí semináře, navštívit vernisáž výstavy fotografií NANOHACH VEN! či nasát festivalovou atmosféru na sobotním večírku. Pro samotné účinkující umělce bude na platformě řada příležitostí pohovořit si se zahraničními promotéry a navázat tak potřebné kontakty, například během burzy projektů tzv. "Meet The Artists". NECHTE SE UNÉST TANCEM!

Vstupenky na všechna festivalová představení k zakoupení na pokladně divadla Ponec. Vstupenky do divadla Ponec lze zakoupit v předprodejních sítích Ticketpro a Ticketstream.

Mah HuntGroovesReen

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka