Červen v Aquapalace Praha

Od června si můžete nově dopřát půlnoční saunování 2 x do měsíce. Kromě toho pro vás Aquapalace Praha připravil slevu na kosmetické výrobky značky Payot a mnoho dalších akcí. Léto začíná u nás!

Vážíme si přízně našich návštěvníků. Proto jsme se rozhodli zařadit velmi oblíbenou akci „Saunování při svíčkách“ častěji do programu. Od 29.5. si můžete prodloužené otevírací doby užít 2x do měsíce.

Celebrity pomáhají v Aquapalalace Praha! 10.6.2010 proběhne od 14:00 do 18:00 koupání dětských domovů. Již druhý rok se snažíme dělat radost těm, kteří si to opravdu zaslouží. Přijďte ji rozdat s námi i vy!

Od čtvrtka 24. 6. do pátku 25. 6. si přijďte do Aquapalace Praha pochutnat na Dny orientální kuchyně!

A je to tady! Odměňte své děti za krásné vysvědčení. V sobotu 26. 6 přijďte od 14 do 18 hodin oslavit konec školního roku do největšího aquaparku v Česku. Po celý den akční vstupné pro vzorné žáky. Za samé jedničky pro děti do 150 cm vstup za 1 korunu. Připraven pro vás bude bohatý program plný soutěží o ceny. Kdo přinese navíc vlastnoručně vytvořené vysvědčení bude zařazen do soutěže a ještě ten den v 18.00 hod. v závěru animačního odpoledne proběhne slosování ve Vodním světě. Výherce obdrží vstup do AQP na 2 hodiny.

Navíc je pro vás po celý červen připravena 25% sleva na kosmetické výrobky značky Payot!



Červen v Aquapalace PrahaČerven v Aquapalace PrahaČerven v Aquapalace PrahaČerven v Aquapalace PrahaČerven v Aquapalace Praha

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka