Centrum Babylon slaví 15 let s novou velkolepou atrakcí

U příležitosti 15. narozenin představí Centrum Babylon nově rekonstruované prostory aquaparku doplněné o novou atrakci, kterou jinde v ČR nenajdete.

V aquaparku Centra Babylon se dějí velké změny. Jeho interiér se mění a postupně bude laděn do stylu příběhů Julese Verna. Staví se malebné přímořské městečko, ze kterého to bude už jen pár kroků do tajuplného mořského světa pod vodní hladinou, kde si chobotnice střeží svůj poklad. Chystá se i nová atrakce, úžasná světelná show s 3D efekty. Show bude opravdu jedinečná, první svého druhu v celé České republice, to se musí vidět! Prvně bude představena mediím a pozvaným hostům 14. listopadu 2013.

Veřejnost show prvně shlédne u příležitosti oslav 15. narozenin Centra Babylon, které proběhnou 23. a 24. listopadu 2013. Připraven je speciální program pro děti i dospělé nejen v aquaparku, ale také v lunaparku, iQparku a wellness centru. Narozeninové menu budou nabízet i restaurace, pro dětské návštěvníky bude dort i balonky. Prostě oslava jak má být.

Foto: archiv hotelu

Centrum Babylon slaví 15 let s novou velkolepou atrakcíCentrum Babylon slaví 15 let s novou velkolepou atrakcíCentrum Babylon slaví 15 let s novou velkolepou atrakcí

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka