CENTRUM BABYLON se chystá uvítat svého letošního 600 000 návštěvníka

Měl by do BABYLONU dorazit v týdnu mezi 23. a 29. listopadem. Odměnou pro jubilejního návštěvníka pak bude víkendový pobyt v CENTRU BABYLON pro celou rodinu v hodnotě 15.000 Kč.

Jde o součet všech návštěvníků zábavních provozů CENTRA BABYLON jako je Lunapark, Aquapark, Bowling atd. Celkový počet návštěvníků je díky hotelovým hostům a návštěvníkům restauračních provozů vyšší. CENTRUM BABYLON Liberec je nejvíce navštěvovaným mimopražským turistickým cílem a letos si připomněl 11 let své existence.

Mezi nejpopulárnější provozy CENTRA patří bezesporu unikátní Aquapark, ale CENTRUM BABYLON se neustále vyvíjí a stále je zde co objevovat. Mezi novinky, které se ještě nestihly zapsat do povědomí je například welness. Zde jsou k dispozici sauny, parní lázně, inhalační místnosti, na přání pak masáže a další služby, které zejména v nadcházejících zimních měsících znamenají potěchu nejen pro tělo, ale i pro duši. A to všechno v prostředí, které věrně napodobuje antické lázně.

Další zajímavou atrakcí bude nejmodernější golfový trenažér, který první zájemce o tento sport uvítá spolu s posledními listopadovými dny.

 

CENTRUM BABYLON se chystá uvítat svého letošního 600 000 návštěvníkaCENTRUM BABYLON se chystá uvítat svého letošního 600 000 návštěvníkaCENTRUM BABYLON se chystá uvítat svého letošního 600 000 návštěvníka

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka