Centrum Babylon Liberec láká na pestrý červnový program

Každý z nás někdy přemýšlí, co udělat s volným časem, kam vyrazit s dětmi či přáteli za zábavou a relaxací. A proto Centrum Babylon v Liberci připravilo na měsíc červen hned několik lákadel.

Prvním z nich je společná akce AQUAPARKU a Bobové dráhy Janov nad Nisou. Po celý měsíc červen získá návštěvník Aquaparku, po předložení účtenky na Bobové dráze Janov nad Nisou, jako bonus jízdenku 2 za cenu 1.

Měsíc červen však vrcholí vysvědčením a tak je pro všechny školou povinné v pátek 29. června připravena odměna, BABYLONSKÉ VYSVĚDČENÍ. Každý, kdo přijde v tento den se svým vysvědčením do aquaparku, lunaparku nebo iQparku získá dárek v podobě zvýhodněného vstupného.

Návštěvníkům aquaparku je od června do konce srpna zpřístupněna SLUNEČNÍ TERASA, na střeše Hotelu**** BABYLON. Zájemci si tam mohou užít sluníčka přímo pod Babylonskou věží. Na terase je pro ně též připravena soustava bazénků a dětských atrakcí pod širým nebem.

V AQUAPARKU je možné vyzkoušet chůzi po vodní hladině – AquaZorbing a pro pohybu chtivé se zde pravidelně konají od 18.00 hodin páteční cvičení AquaBellyform nebo nedělní svižná AquaZumba.

Ne nadarmo se říká, že v Centru Babylon se pobaví každý, bez rozdílu věku a za každého počasí.

Zdroj informací a fotografií: TZ, archiv Centra Babylon

Centrum Babylon Liberec láká na pestrý červnový programCentrum Babylon Liberec láká na pestrý červnový programCentrum Babylon Liberec láká na pestrý červnový program

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka