Celosvětový den wellness se bude konat v sobotu 9. června

Zapojte se!

Každý rok se druhou sobotu v červnu mluví o wellness po celém světě. Koná se totiž celosvětový den wellness, který je zasvěcený "dobrému životu". Letos tomu nebude jinak, proto si v sobotu 9. června udělejte chvíli času pro sebe nebo své blízké, a udělejte si "dobro". Jak na to? O tom jsme se bavili v Dobrém ránu s Českou televizí.

Každý z nás by chtěl být zdravější, vypadat lépe nebo žít dobře fyzicky i duchovně. Životní pohoda je téměř celosvětově sdíleným snem. Vzhledem k tomu, že všechno, co je pro nás cenné, bylo oceněno zvláštním dnem, a proto vznik Global Wellness Day, celosvětový den wellness.

Se sloganem „Jeden den může změnit celý tvůj život“, slavíme globální wellness den na druhou sobotu v červnu každý rok.

Globální den zdraví je zcela neziskovou iniciativou. Jejím účelem je vám položit otázku: „Jak můžete žít zdravější a lepší život?“ a motivovat vás k tomu, abyste ten zdravější život zkusili žít, i když třeba jen na jeden den.

V sobotu ale nemusíte hned vyrazit do wellness centra. Wellness totiž nemusí být jen o procedurách, ale patří k němu i všemožné kousky radosti a spokojenosti. Můžete pro sebe a své blízké proto udělat i "jen" několik maličkostí. Jakých?

Zkuste se zamyslet, určitě vás něco napadne, ale kdyby přeci jen inspirace chyběla, podívejte se, co jsme vymysleli v Dobrém ránu s Českou televizí.

 

Jana Stará, 7. červen 2018

Celosvětový den wellness se bude konat v sobotu 9. června

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka