Celostátní týden saunování přinese spoustu zážitků a informací

Již počtvrté se uskuteční celostátní akce zaměřená na propagaci správného saunování. V termínu od 30. 11. do 7.12. 2013 se na řadě míst po celé ČR uskuteční speciální saunové události. Připraveno je zážitkové saunování, saunové ceremoniály, diskuse s návštěvníky a další akce. Návštěvníci saun se například dozví proč je dobré chodit pravidelně, nejlépe každý týden do sauny.

Součástí akce Týden saunování je také mezinárodní setkání a soutěž saunérů – SAUNA HERBAL CUP v Relax centru Kolštejn. 17 saunérů z osmi zemí zde představí své saunové show a návštěvníci rozhodnou o nejlepším saunovém ceremoniálu.

Zdravé saunování doporučujeme i rodinám s dětmi. Týden saunování má přivést do saun nové návštěvníky a těm stávajícím připravit zajímavé zážitky. Zážitkové saunování v podobě saunové kosmetiky, různých peelingů a ingrediencí používaných v prohřívárnách, saunové show, speciálních saunových procedur nebo výjimečných akcí jako je třeba Saunová noc. V řadě saun, aquaparků nebo hotelových resortů připravili i saunování pro děti s rodiči,“ uvádí Pavel organizátor Týdne saunování Pavel Hofrichter z České asociace wellness.

Saunový týden začne v největším saunovém světě u nás, v Aquapalace Praha, kde je listopad ve znamení vůně lesního jehličí a skořice a prosinec ve znamení citrusových plodů a vanilky. Současně v Jeseníkách odstartuje SAUNA HERBAL CUP. Ukončení akce bude saunovou nocí 7.12. Ta návštěvníkům nabídne prodloužené saunování, při svíčkách a dalších saunových zážitcích, mnohde za zvýhodněné vstupné.

Vybíráme z programu Týdne saunování

29.11. – 1.12. Branná, Relax centrum Kolštejn – SAUNA HERBAL CUP – mezinárodní setkání a soutěž 17 saunérů z 8 zemí. O nejlepším saunovém ceremoniálu rozhodne veřejnost a odborná porota.

7.12. Aquapalace Praha - ČERTOVSKÉ SAUNOVÁNÍ při svíčkách se speciálními saunovými ceremoniály / SHOW ceremoniály

Celý týden – BRNO Obřany – saunový svět 4COMFORT: Týden saunování
30.11. – 7.12. Saunové ceremoniály – tropické, mořské, medové, jogurtové podle programu.
7.12. - Dopolední Mikulášské saunování pro děti s Mikulášskou nadílkou
7.12. - Pekelná saunová noc - otevřeno do 24 hod.

A dále například:
30.11. Holice, Saunový ráj – SAUNOVÁ NOC se saunovými ceremoniály.
7.12. Hotel Helios, Jeseníky – SAUNOVÁ NOC
7.12. Resort Valachy, Velké Karlovice – SAUNOVÁ NOC VE WELLNESS HORAL

Foto: Pavel Hofrichter, ČAW, děkujeme.

Celostátní týden saunování přinese spoustu zážitků a informacíCelostátní týden saunování přinese spoustu zážitků a informacíCelostátní týden saunování přinese spoustu zážitků a informacíCelostátní týden saunování přinese spoustu zážitků a informacíCelostátní týden saunování přinese spoustu zážitků a informací

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka