Celebrity na čokoládové párty

Více než 700 návštěvníků si užilo nezapomenutelný večer v Aquapalace Praha. Největší aquapark v Česku, který v květnu slaví své první narozeniny, uspořádal ve spolupráci se společností Algida ve čtvrtek 14. května jedinečnou Magnum Chocolate Night. Byli jsme při tom. Zažili jsme opravdu pěknou show a navštívili jsme také saunový svět.

Návštěvníci si mohli vychutnat lahodnou zmrzlinu zabalenou v čokoládě, míchané čokoládové drinky připravené skutečnými profesionály a k tomu shlédnout módní přehlídku s Agátou Hanychovou, vystoupení sexy zpěváka Sámera Issy, taneční skupiny Indance nebo barmanskou show. Nechybělo ani adrenalinové plavání v bazénu s umělým vlnobitím, soutěže v jízdě na kosatkách nebo v jezení zmrzliny na čas. Vstupné do Vodního světa Aquapalace bylo po dobu akce sníženo na 50 %.

„Jsem rád, že můžu moderovat akci, která je nabita pozitivní energií, kde je spousta zmrzliny a zábavy. Tady v Aquapalace je spousta sluníčka, i když venku leje, jako z konve," řekl moderátor večera Leoš Mareš.

Všichni návštěvníci navíc dostali zmrzlinu od Algidy a ti šťastnější vyhráli volné vstupenky do Vodního světa Aquapalace nebo speciální čokoládovou masáž ve zdejším wellness centru.

Další speciální akcí v největším aquaparku v Česku bude v sobotu a v neděli 23 - 24. května O2 Extra víkend. Návštěvníky čekají závody v plavání, vystoupení rockových kapel Airfare a Fate Magazine, zábavné soutěže a jedinečný showman Vláďa Hron. Zákazníci O2 mají na akci 30% slevu a na 150 z nich navíc čeká exkluzivní Saunový ceremoniál s rautem.

A na skvělého Leoše Mareše, hudební vystoupení a další zábavu se mohou malí i velcí návštěvníci Aquapalace těšit opět na Dětský den, 1. června.

Největší aquapark v Česku v květnu slaví své první narozeniny a naděluje svým zákazníkům dárek v podobě výrazné slevy vstupného. Nejčastější zákazníci Aquapalace - rodiny s dětmi - teď díky programu Štastná rodinka, který platí od 1. května, získají při vstupu slevu až 800,- korun. Výrazně se mění také celodenní vstupné pro jednotlivce, kdy za cenu 4 hodin může být návštěvník ve Vodním světě již celý den, tj. 12 hodin. Ve slunných dnech je zákazníkům k dispozici i venkovní areál Aquapalace s divokou řekou, bazénem s vířivými lavicemi a masážní sprchou, vodním barem nebo dětským brouzdalištěm.

Aquapalace Praha

Aquapalace Praha je největším aquaparkem v Česku. Návštěvníci se po celý den mohou bavit pod jednou střechou ve Vodním světě, v Paláci relaxace, Paláci pokladů a Paláci dobrodružství. K dispozici mají 6 tobogánů, 3 skluzavky, adrenalinovou atrakci space-bowl, bazén s umělým vlnobitím, osmimetrový potápěčský tubus a další atrakce, na celkem 2 500 m2 vodní plochy. Saunový svět, největší zařízení tohoto typu v České republice, nabízí možnost relaxace ve finských nebo římských saunách. V Aquapalace Praha je i část Spa s výběrem masáží a relaxačních procedur a privátních saun. Aktivní návštěvníci pak mohou využít rozsáhlé fitcentrum s kardiozónou. Součástí komplexu Aquapalace je také čtyřhvězdičkový hotel s rozsáhlým konferenčním centrem.

Aquapalace Praha, obchodní zóna Průhonice - Čestlice; www.aquapalace.cz

 

Celebrity na čokoládové pártyCelebrity na čokoládové pártyCelebrity na čokoládové pártyCelebrity na čokoládové párty

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka