Caviar Gold luxusní ošetření

Ošetření protkané zlatem je plné síly a vitality

Po staletí vzácná účinná látka – zlato, je používána v kosmetických produktech. Víme, že Egypťané jako první začali s používáním zlata v kosmetických produktech a při zkrášlujících procedurách. Od prvních dnů kosmetiky bylo používáno mnoho různých a zajímavých pěstících produktů pro obličej i tělo. Svitku papyrusu vyprávějí o nejrůznějších krášlících rituálech princezen, které s oblibou používali přípravky s obsahem zlata.

Od pradávna lidé věřili, že zlato má omlazující účinky, protože barva tohoto vzácného kovu koresponduje s barvou slunce. Zlaté částečky v MALU WILZ Beauté Caviar Gold produktech projasní nádherně pleť a opticky tím okamžitě sníží hloubku vrásek.

Sofistikované nové účinné látky v kombinaci s unikátním kaviárovým extraktem regenerují náročnou a namáhanou pleť a mají viditelně omlazující účinky. Proteiny, peptidy a esenciální aminokyseliny obsažené v kaviáru jsou důležitý biomateriál a podporují aktivitu fibroblastů.Tímto působí proti odbourávání kolagenových vláken, stimulují funkci buněk a celkově zvyšují schopnost regenerace pleti.

MALU WILZ Beauté nastavuje vysokou laťku se svým novým Caviar Gold ošetřením. Také nabízí kosmetičkám celou řadu nových unikátních produktů do kabiny, ale i na domácí ošetření pro zákaznice. Těšte se na koncentrát účinných látek s částicemi ryzího zlata a masážní krém, který splňuje nejvyšší standardy. Liftingová slupovací maska s přírodním kaviárem a zlatým extraktem je luxusní maskou pro každého, kdo touží po něčem mimořádném. Výsledkem tohoto úžasného ošetření je zrelaxovaná pleť a viditelně snížená hloubka vrásek. Kromě tohoto ještě poskytnete svým zákaznicím nezapomenutelný zážitek.

Pro dlouhotrvající účinek doporučte svým zákaznicím vysoce účinné produkty z řady Caviar Gold i na domácí ošetření. Kompletní řada produktů na domácí ošetření obsahuje zpevňující elixír, krém s vysoce liftingovým účinkem, silně hydratační krém a zklidňující oční krém. Tyto produkty zajistí, že báječný výsledek vašeho ošetření v kabině bude mít velmi dlouhé trvání. Pleť je vyrovnaná a je bezchybně projasněná.

Caviar Gold luxusní ošetřeníCaviar Gold luxusní ošetřeníCaviar Gold luxusní ošetřeníCaviar Gold luxusní ošetření

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka