Caretta Spa Platinum Business Partner program

Společnost Caretta Spa nabízí možnost využití podnikatelského programu na základě vybraných podnikatelských podmínek. Program je určen pro omezený počet podnikatelů v ČR a SK, kterým budou poskytnuty exkluzivní podmínky a marže.

Společnost Caretta Spa, výrobce vířivek, sudových saun, parních kabin atd., nabízí možnost podnikatelského programu na základě exkluzivních partnerských podnímek.

Celý program Platinum Business Member je založen na principech “odlehčené verze frachisingu”. Program je určen pro omezený počet partnerů v rámci České Republiky a Slovenska. Caretta Spa tímto nabízí know-how a zavedený brand k dispozici novým progresivním podnikatelům, kteří mají zájem o atraktivní a rychle rostoucí segment wellness.

Obrovským rozdílem oproti klasickým franchisingovým programům je to, že licence se kupuje pouze za symbolickou částku 1 Kč. Dále nejsou odváděny žádné platby za kvartální či jinná období.

Nejde ovšem o žádný převratný nebo šarlatánský podnikatelský program bez nutných investic. Prvotní investice je povinná, ale její výše je flexibilní a závisí na domluvě mezi oběma stranami. Výhodou ovšem je, že celá investice náleží do zboží.

Mezi hlavní plusy, které společnost Caretta Spa svým potenciálním partnerům nabízí jsou například předání know-how, vystupování pod zavedenou českou préminovou značkou nebo kompletní zaškolení do technické problematiky celého produktového portfolia. Dále je k programu Platinum poskytována i základní marketingová podpora a podpora obchodního oddělení společnosti. Klienti budou aktivně vyhledáváni a přesměrováváni právě na platinové partnery.

Důležitým aspektem programu Platinum Business Member je také plná servisní podpora a garance nejvýhodnějších finančních podmínek a marží.

Výhody programu Platinum Business Member ve zkratce

  • Celá prvotní investice náleží do zboží

  • Made in Czech Republic – české výrobky

  • Široké produktové portfolio

  • Zajištění servisu celého portfolia

  • Aktivní podpora obchodního týmu Caretta Spa

  • Teritoriální ochrana

  • Využití zavedené značky

  • Prvnotní marketingová podpora

  • Poskytnutí know-how

Pokud Vás tato nabídka podnikání zaujala, můžete kontaktovat společnost Caretta Spa pomocí jejich webových stránek nebo na telefonním čísle +420 596 636 364.

Foto: www.caretta-spa.cz

Caretta Spa Platinum Business Partner programCaretta Spa Platinum Business Partner programCaretta Spa Platinum Business Partner programCaretta Spa Platinum Business Partner programCaretta Spa Platinum Business Partner program

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka