Bylinná parní káď FITODAR

Bylinná parní lázeň Fitodar je jednou z nejpřirozenějších, nejefektivnějších a tisíciletími prověřených metod očisty a detoxikace organismu. Během procedury v kádi se maximálně otevírají kožní póry a dochází tak k dokonalému pronikání léčivých bylinných složek a kyslíku do organismu. Zlepšuje se nejen proces okysličení tkání a orgánů, ale dochází především k mohutnému uvolnění toxinů z buněčných i mezibuněčných prostor a jejich intenzivnímu vylučování z těla.


Bylinná parní lázeň celkově zlepšuje psychosomatický stav člověka: očišťuje, detoxikuje, regeneruje, harmonizuje a ozdravuje tělo, ducha i mysl. Tímto procesem se také posiluje celý imunitní systém organismu, zlepšuje se termoregulace a metabolické pochody.

Součástí očistné procedury je i základní zdravotní prohlídka, při které se při úvodní diskuzi s odborníkem dozvíte nabízené procedurální možnosti odpovídající zdravotnímu stavu vašeho těla. V příjemném a klidném prostředí se během této krátké doby připraví bylinná směs a odpovídající teplota v kádi. Po dobu pobytu v kádi budete na základě domluvy v pravidelných intervalech kontrolováni odborníkem, jehož úkolem bude mimo jiné kontrolovat stálý přísun tekutin předem připraveného bylinného extraktu.

Účinek: správná aplikace procedur v bylinné parní lázni celkově zlepšuje psychosomatický stav člověka, očišťuje, detoxikuje, regeneruje, harmonizuje a ozdravuje tělo, ducha i mysl. Tímto procesem se také posiluje celý imunitní systém organismu, zlepšuje se termoregulace a metabolické pochody, okysličení tkání a orgánů, dochází k mohutnému uvolnění toxinů z vašeho těla.
Zázemí s masážemi a bylinnou parní kádí je vhodné i pro páry!

Někteří z nás chtějí chvíle odpočinku trávit společně i během masáží. Není nic snazšího, než se domluvit předem a my pro vás takové prostředí připravíme.

Cena procedury pobytu v bylinné parní kádi od 700 Kč za jednu proceduru!

Pokud si chcete rezervovat pobyt v bylinné parní kádi s masáží, pište na info@relaxkolstejn.cz nebo volejte na telefonní číslo 583 286 421. Rádi se s vámi domluvíme a zodpovíme vaše případné dotazy.



bylinná káď Jeseníky Kolštejnparní procedura Jeseníkyprůběh bylinné parní procedury

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka