Brazil párty

Skoro jako v Riu de Janeiru to bude vypadat ve čtvrtek 16. července od 19 do 22 hodin v největším aquaparku v Česku. Na velkolepé Brazilské party vystoupí jihoamerická perkusistka Flavia Torga se svou skupinou, latino DJ Mikuláš a nejnovější modely plavek předvede Agáta Hanychová a další krásné modelky. Navíc své první narozeniny oslaví zdejší živí žraloci, kterým přijde popřát jejich kmotra Lucie Hadašová. Ve vodním světě AQUAPALACE PRAHA pro vás připravili příjemný program plný vodních radovánek, zábavy a soutěží. Moderuje Leoš Mareš.

Exotickou atmosféru Jižní Ameriky rozvíří brazilská taneční skupina Alo Alo, bubenická show a specialista na latinskou muziku DJ Mikuláš. Na pláži u bazénu s vlnobitím předvedou novou kolekci plavek smyslné modelky v čele s Agátou Hanychovou a nebudou chybět ani míchané drinky přímo od jednoho z nejlepších barmanů v ČR Marcela Talpana, který předvede svou barmanskou show. Živí žraloci Ploutvička, Bublinka a Aquík, které můžete v průhledném akváriu vidět přímo z korálového bazénu, na akci oslaví své první narozeniny a popřát jim přijde i Česká Miss 2007 Lucie Hadašová, která se před rokem stala jejich kmotrou.

Navíc pro vyznavače saunování připravil AQUAPALACE zajímavou nabídku. Vstup do saun je zdarma při zakoupení vstupenky do Vodního světa na 3 a více hodin ve dnech od pondělí do pátku mezi 10:00 a 14:00 hodinou. Návštěvník musí do 14:00 hodin navštívit Vodní svět.

 

 

 

 

 

Brazil pártyBrazil pártyBrazil párty

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka