BodyBody expanduje na českém trhu, otevřelo již sedmé studio

Společnost BodyBody, poskytovatel přelomového tréninku pomocí elektrické stimulace svalů, který umožňuje náležitě procvičit 90 procent svalů v těle za pouhých 20 minut, rozšiřuje prostřednictvím svých franšízových partnerů aktivity na českém trhu. Nově otevřené studio v Olomouci je již sedmým místem v republice, kde mohou zákazníci využít tuto unikátní formu péče o tělo.

„Stále rostoucí zájem klientů a jejich výsledky ve stávajících studiích BodyBody, stejně tak jako zájem potenciálních franšízantů otevřít si své vlastní fitness studio BodyBody nás motivuje k další expanzi,“ říká zakladatel společnosti Seen Aquin. „Od nového roku budeme přítomni také v Plzni a řešíme i zájem z řady dalších měst. Většina potenciálních franšízantů chce využít situace, kdy mohou být na lokálním trhu první a získat tak exkluzivitu na své území “ dodává.

Elektrická stimulace svalů (EMS) se běžně využívá při léčbě poruch pohybového aparátu, protože přináší vysoce účinnou rehabilitaci bez jakýchkoli vedlejších účinků. Její využití pro fitness je však naprostou novinkou. K hlavním výhodám tréninků BodyBody patří efektivita a časová nenáročnost.

Jak to funguje? U tradičního cvičení dává mozek prostřednictvím elektrických impulsů signál svalům, aby se stáhly a způsobily pohyb. Stejným způsobem kontrakci svalů aktivuje EMS, pouze mnohem efektivněji prostřednictvím vnějších impulsů. Sval rozdíl nepozná, ale posiluje účinněji. Impulsy pronikají i do hlouběji umístěných svalů poskytujících oporu páteři, a díky synchronnímu rozložení zátěže dokáží souběžně aktivovat dva protilehlé svaly – v jediném cviku tak posilujete například triceps i biceps. BodyBody využívá přirozený pohyb, takže je šetrný vůči kloubům, šlachám a vazům.

Metoda je nejen funkční, ale také zcela bezpečná – používá ji třeba Klinika tělovýchovného lékařství a rehabilitace Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně, jedno z nejlepších pracovišť svého druhu na světě. „Praktické zkušenosti dokazují, že se jedná o velmi účinnou metodu posílení svalů. Nejsou známy žádné nežádoucí účinky," říká přednosta kliniky u Sv. Anny prof. MUDr. Petr Dobšák, CSc.

Pro ideální trénink stačí jedna až dvě dvacetiminutové návštěvy týdně. První výsledky obvykle uvidíte za dva až tři měsíce. Abyste dosáhli podobných výsledků tradičním cvičením, museli byste v posilovně strávit okolo pěti hodin týdně.

V BodyBody klienti zažijí, jak vypadá skutečně kompletní servis. Moderně a komfortně zařízené studio jim poskytne nejen služby osobního trenéra, ale také veškeré potřebné vybavení počínaje oblečením na cvičení až po ručník, sprchový gel či iontový nápoj. Takže do BodyBody můžete přijít bez tašky na cvičení. Samozřejmostí je osobní přístup – trénují maximálně dva klienti naráz. Není divu, že si BodyBody oblíbily sportovní hvězdy jako zlatý olympionik David Svoboda nebo mistryně světa ve sportovním aerobiku Denisa Barešová.

O BodyBody

BodyBody studio zaměřené výhradně na metodu využívající elektrickou stimulaci svalů založili v České republice manželé Ivana a Seen Aquinovi. Trénink BodyBody formuje tělo přirozeným pohybem. Každá svalová reakce je navíc podporována elektrickým impulzem, který výrazně zvyšuje a prohlubuje účinnost cvičení. Studio je optimální především pro klientelu s nedostatkem volného času, preferující individuální přístup, soukromí a nadstandardní servis. V současnosti fungují tři studia BodyBody v Praze (Anděl, Florentinum a Karlín), jedno studio v Brně, Ostravě, Olomouci a v Českých Budějovicích. Po novém roce se BodyBody představí také v Plzni.

Fotografie zaslala Ngoc Pham Bich, Cook Communications – děkujeme.

BodyBody expanduje na českém trhu, otevřelo již sedmé studioBodyBody expanduje na českém trhu, otevřelo již sedmé studioBodyBody expanduje na českém trhu, otevřelo již sedmé studioBodyBody expanduje na českém trhu, otevřelo již sedmé studioBodyBody expanduje na českém trhu, otevřelo již sedmé studio

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka