Blíží se veletrh FOR GARDEN 2014

Patříte také k nadšeným pěstitelům zahrad, kteří se rádi pouští do kreativních úprav nebo Vás zahradničení zkrátka baví, neměli byste si nechat jít veletrh FOR GARDEN 2014, který je společně se souběžnými veletrhy vrcholem jarní části veletržní sezóny.

Proč FOR GARDEN? Najdete zde služby zahradních center, architektů a expozice všech oborů týkajících se zahrad, které Vás jenom napadnou. Máme Vaši pozornost? Tady jsou vybrané tipy na firmy, které Vás určitě zaujmou!

Pokud se v tvorbě zahrady spolehnete raději na profesionály a nechce se Vám věnovat čas experimentování, potom Vám doporučíme zahradní architektonická studia Living in green, Gabriel, s.r.o., Weiss & Wild nebo LandART atelier s.r.o. Do každé zahrady patří neodmyslitelně také kvalitní zahradní nábytek a když už jej sháníte, asi Vám půjde o to, aby vydržel co má a pokud možno dlouho. Spolehnout se můžete na výrobce nábytku ASKO, HARTMANN nebo dovozce nábytku z exotických dřevin FaKopa. Mimořádně kvalitní nábytek, slunečníky a polstry nabídne také česká pobočka firmy DOPPLER.

Co se týká stavebních prvků pro zahrady, najdete obrovský sortiment u firmy Beton Brož, která se představí na ploše 300 m2 a vřele doporučit Vám můžeme také firmu Profi Terasy, která se specializuje na jedny z nejkvalitnějších dřevo-plastových (WPC) terasových prken od francouzského výrobce Silvadec, která jsou při rozhodování sázkou na jistotu.

Velkou zajímavostí budou také expozice firem Floravil, která nabízí originální květinové mobiliáře a firmy STOA, která nabízí skvělé zahradní hry pro každou příležitost. Takže až budete vybírat nový zahradní grill u společnosti Progrill nebo nové rostliny u zahradních center Hraňo, EDEN nebo Zahradnictví Franc, určitě si nějakou hru vyzkoušejte.

Aby nebyla výstava pouze o expozicích firem, bude pro Vás připraven také poučný doprovodný program. V pátek bude pro návštěvníky připraven soubor přednášek na téma „Trendy při tvorbě zahrad“, kde budou představeny vítězné Zahrady roku 2013 nebo novinky ve tvorbě biobazénů a jezírek. V sobotu na Vás čeká celodenní konference věnovaná tématu „Rodinná zahrada – spolutvůrce krajiny“. Přednášky Vám představí způsoby, jakými vytvořit harmonickou kompozici na Vaší zahradě.

Na závěr potřebujete vědět jediné: 20. - 23. března, PVA EXPO PRAHA Letňany.

Blíží se veletrh FOR GARDEN 2014Blíží se veletrh FOR GARDEN 2014Blíží se veletrh FOR GARDEN 2014Blíží se veletrh FOR GARDEN 2014

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka