Biostyl 2011

Na více než 14 pódiích se mohou návštěvníci Průmyslového paláce v pražských Holešovicích ve dnech 8. - 10. dubna těšit na příliv čerstvé jarní energie v podobě přednášek, ukázek mnoha tradičních a zároveň progresivních produktů, které bude možné rovněž zakoupit. Nebude chybět ani bohatý doprovodný program pro celou rodinu či speciální sekce pro muže ale i ženy podnikatelky Inner Winner s možností osobního setkání s významnými osobnostmi ze světa byznysu, kultury nebo politiky.

Mimořádně pestrý program si připravil pro letošek již šestý ročník tradičního veletrhu zaměřeného na zdravou výživu a životní styl – BIOSTYL 2011. V Průmyslovém paláci na Výstavišti v pražských Holešovicích se představí několik stovek vystavovatelů zaměřených na zdravý a plnohodnotný život či osobnostní rozvoj a pestré volnočasové aktivity. Vzhledem ke stále rostoucímu zájmu veřejnosti o nové zkušenosti v oblasti životního stylu a duchovních nauk se pořadatelé v tomto roce rozhodli kromě obvyklého propojení ESOTERIKA – BIOSTYL pro rozšíření o další dvě sekce. Vůbec poprvé mohou účastníci veletrhů navštívit výstavní sekci představující trendy ve vzdělávání s názvem EVOLUTION a již potřetí mohou zhlédnout i nakoupit produkty a služby rovněž na veletrhu ECOWORLD věnovanému ekologii.

 

Veletrh BIOSTYL jsme pojali jako místo setkání pro všechny, kteří mají zájem sami o sebe i o prostředí, ve kterém žijí. Místo, kde mohou navázat osobní kontakty, potkat inspirativní lidi, koupit hezké věci, navštívit zajímavé přednášky a semináře. Zkrátka místo, kde proudí energie života a každý si odnese domů něco pro sebe nebo pro své blízké. A rovněž místo, kde se budou cítit dobře jak rodiny s dětmi, podnikatelé i třeba senioři,“ říká Ctirad Hemelík, ředitel pořádající společnosti Felicius Media, která v rámci veletrhu přichystala i farmářské tržiště pod jednou střechou.

Na veletrhu BIOSTYL 2011 představí na 300 vystavovatelů své výrobky a služby z oblasti zdravé výživy, textilu, kosmetických a léčivých produktů anebo relaxačních pobytů. Dále zájemce seznámí se současnými možnostmi vzdělávacích kurzů, ale také s nejnovějšími přístroji a ekologickými produkty. Zastoupena bude celá škála značek od nejlevnějších po luxusní výrobky. Kromě produktové nabídky přinese BIOSTYL v rámci doprovodného programu desítky přednášek a besed s předními světovými odborníky na různá témata, předváděcí akce a interaktivní programy, díky kterým si návštěvníci mimo jiné vyzkouší nové poznatky v praxi.

Biostyl 2011

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka