Bio aroma roll-on

Seznamte se s malými pomocníky, bio aroma roll-ony v praktickém balení. Snoubí se v nich léčivé účinky a vůně 100% čistě přírodních esenciálních olejů a rostlinného bio jojobového oleje lisovaného za studena. Můžete je mít vždy a kdekoli po ruce, mohou vás provázet po celý den, poskytnou osvěžení při práci i studiu, při jízdě autem, zklidňují při stresu, odpočinku i spánku. Vejdou se do té nejmenší kapsy či kabelky. Krouživými pohyby je nanášejte na pulzní body, zápěstí, spánky i krk, dle potřeby několikrát denně. Vyhněte se však přímému kontaktu s očima.

Esenciální oleje dodávají rostlině její vůni, nesou v sobě terapeutické a léčivé vlastnosti rostliny. Každý olej má své jedinečné vlastnosti, kterých se využívá pro jejich specifické účely. Vůně vám mohou pomoci zmírnit bolest i napětí. Posilují energii, povzbuzují lepší náladu a otvírají cestu k lásce.

Antistres - uvolňující aromaroll-on

Špičkový přírodní aroma roll-on odbourávající psychické napětí, stres, zmírňující vyčerpanost a podrážděnost. Harmonicky laděná kompozice z čistě přírodních esenciálních olejů levandule, meduňky, rozmarýny, bio jojobového oleje a dalších vzácných ingrediencí. Tato voňavá směs zklidní mysl a navodí příjemnou náladu.

Vitalita - povzbuzující aromaroll-on

Energizující vůně, díky níž aktivně vykročíte do nového dne. Přírodní aroma roll-on vám přináší povzbuzení, svěžest a vitalitu, jeho vůně vás naplní optimismem a dobrou náladou, která vás bude provázet po celý den. Tuto povzbuzující kompozici tvoří osvěžující citrusové esence z grepu, limety, litsey cubeby spolu s příjemnými tóny dalších esencí v bio jojobovém oleji. Mějte svůj malý vitální svět stále nablízku po celý den.

Na cesty - osvěžující aromaroll-on

Aktivujte svou mysl nádechem máty a vůní citrusů, strastiplné cestování se tak rázem změní v pohodový výlet za novými zážitky. Osvěžující přírodní aroma roll-on pomáhá překonat nevolnost i únavu a je tak nepostradatelnou vzpruhou těla i duše na cestách kratších i dalekých. Čistě přírodní esence v bio jojobovém oleji pomáhají tlumit nevolnost, uleví od bolesti hlavy a poskytnou osvěžující pocit. Můžete ho mít stále po ruce i v té nejmenší kabelce nebo zavazadlovém kufříku.

Tea Tree - hojivý

Praktický a velmi užitečný přírodní aroma roll-on z bio jojobového oleje a s vysokým obsahem antiseptického bio esenciálního oleje Tea Tree je vhodný pro široké využití.Účinně ošetřuje problematickou, zanícenou a aknózní pleť, urychluje hojení oparů, drobných poranění, odřenin a štípnutí hmyzem. Skvělý pomocník, který by neměl rozhodně chybět v žádné kabelce nebo lékárničce. Aplikujte na postižená místa několikrát denně, vyhněte se přímému kontaktu s očima.

V nabídce ještě Divoká růže - smyslný aromaroll-on a Sladké spaní - zklidňující. Orientační ceny od 106,- Kč do 120,-Kč.

 

 

Bio aroma roll-onBio aroma roll-on

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka