Benefiční turnaj v beachvolejbale

letos okoření účast Kolocové se Slukovou

Naváže benefiční turnaj v plážovém volejbale Vyber si, vydraž si, zahraj si na svůj vzestupný trend, co se výtěžku týče? Pilotní ročník vynesl 60 tisíc korun, loni to bylo téměř jednou tolik a letos má netradiční počin úspěšného hráče a trenéra Martina Tichého velkou šanci navázat. Vůbec poprvé totiž potvrdily svou účast oblíbené plážové krásky Kristýna Kolocová a Markéta Sluková. Benefice se koná 16. a 17. listopadu.

„Je to moc hezký projekt, ale v dřívějších letech jsme se ze zdravotních důvodů či kvůli nevyhovujícímu termínu zúčastnit nemohly. Letos nás ale pořadatelé oslovili velice v předstihu, a tak jsme si na tuto akci mohly udělat čas a už se na ni moc těšíme,“ nechaly se slyšet Kolocová se Slukovou, jímž se přezdívá Kiki a Maki.

S projektem benefičního turnaje, který si klade za cíl podpořit vybrané neziskové organizace, přišel před třemi lety mistr České republiky z roku 2011 Martin Tichý. Podle něj je důležité přesunout pozornost, která je upřena na vrcholové sportovce, na prospěšnou věc. Letos si výtěžek rozdělí Centrum Anabell, které pomáhá osobám s poruchou příjmu potravy, a Hospic svaté Hedviky, jenž se zaměřuje na důstojný a bezbolestný odchod umírajících.

Scénář benefičního turnaje, který je unikátní svým konceptem, se nemění. Večer 16. listopadu se v Theatro Music Clubu uskuteční dražba nejlepších hráčů a hráček českého i slovenského plážového volejbalu. Každý má skutečně svou vyvolávací cenu a zájemci přihazují stejně jako v aukční síni. Ten, kdo nabídne nejvyšší částku má možnost si druhý den po boku elitního beachaře zahrát.

Turnaj se koná v Beachklubu Pankrác a kromě Kiki a Maki nebo Tichého bude možné bojovat o Martinu Bonnerovou a Barboru Hermannovou, olympionika Přemysla Kubalu, Jindřicha Weisse, slovenskou reprezentantku Natálii Dubovcovou a další.

V loňském roce se za nejvíce peněz vydražila tehdy úřadující mistryně republiky Barbora Hermannová, na kterou zájemce přihodil 16 tisíc korun.

„Jelikož je to naše dražící premiéra, tak si vůbec netroufáme žádné částky odhadovat. Doufáme ale, že si nás někdo vydraží za spoustu peněz a my tak budeme platnými charitativními pomocníky,“ říkají Kolocová se Slukovou.

Vítězná dvojice se může těšit na dvě letenky balónem v Českém ráji, které jí věnují Hoši v koši.

Do turnaje se mohou přihlásit libovolné smíšené dvojice, nejen ty, které vzejdou z dražby. Více informací je na nových webových stránkách turnaje, které pro organizátory bez nároku na honorář vytvořil Karel Fořt.

„Jsem rádi, že i ostatní pochopili naši myšlenku a chtějí nám pomoci,“ uvedl Martin Tichý. Logo pro turnaj navrhla Kateřina Hladíková, značka QuoStyl se zase podílí na tom, že každý účastník dostane poprvé v rámci startovného triko turnaje.

 

Fotografie: Kolocová a Sluková - autor Jiří Částka, ostatní Eva Fryšarová, Foto zaslala Eva Fryšarová – děkujeme.

Benefiční turnaj v beachvolejbale Benefiční turnaj v beachvolejbale Benefiční turnaj v beachvolejbale Benefiční turnaj v beachvolejbale Benefiční turnaj v beachvolejbale Benefiční turnaj v beachvolejbale Benefiční turnaj v beachvolejbale

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka