Ben & Jerrys zmrzlinová párty s Leošem Marešem

Milovníci zmrzliny, vodních radovánek, hudby a soutěží se mohou ve čtvrtek 20. května 2010 od 18 hodin těšit na velkou zmrzlinovou párty ve Vodním světe Aquapalace Praha.

Odpolednem a večerem bude provázet oblíbený bavič a moderátor Leoš Mareš. Součástí programu je módní přehlídka nových modelů plavek, taneční vystoupení skupiny Dance Way Terezy Kerndlové i kouzelnické vystoupení. Návštěvníky také čeká bohatá tombola. Lístek do tomboly je pro toto odpoledne součástí každé vstupenky. Návštěvníci tak mohou získat hodnotné ceny. Žádná párty se samozřejmě neobejde bez skvělých drinků, a proto je pro hosty připraven bar v Paláci pokladů s pěti koktejly za akční ceny a navíc stánek se zmrzlinou zdarma.

Párty začíná v 18 hodin a nudit se návštěvníci rozhodně nebudou. Pro páry, děti, slečny, pány i paní jsou připraveny soutěže jako je Jízda na molitanové tyči, Kdo nejrychleji sní zmrzlinu nebo Koňské zápasy. K vyzkoušení bude také aquazorbing nebo facepainting.

 

Ben & Jerrys zmrzlinová párty s Leošem MarešemBen & Jerrys zmrzlinová párty s Leošem MarešemBen & Jerrys zmrzlinová párty s Leošem MarešemBen & Jerrys zmrzlinová párty s Leošem Marešem

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka