Bazénový seminář APR

Dovolujeme si vás pozvat na seminář APR k problematice výstavby a provozování bazénů, který se uskuteční v pátek 21.září od 14 :00 do 15:30 hodin v přednáškovém sále výstaviště PVA v Praze – Letňanech.

Program semináře:

Stavíme privátní bazén :
Mít vlastní bazén ve vilce nebo alespoň na zahrádce, je snem skoro každého majitele rodinného domku. Jaké použít materiály a jakou zvolit technologii čištění vody? Na co si dát při pořizování bazénu pozor a co nás taková věc může stát nejen při pořízení, ale hlavně při provozu?

Fámy a mýty o koupání na veřejných koupalištích:
V médiích se dovídáme často o hrůzných nebezpečích spojených s návštěvou koupaliště nebo veřejného bazénu. Jak nebezpečné je koupání? Čím nám může uškodit a čím nám naopak prospívá? Jak je zajištěna a kontrolována hygienická nezávadnost vody? Jak je zajištěna bezpečnost návštěvníků na koupališti?

Hvězdičky na koupalištích a aquaparcích
Na vstupech do koupališť, aquaparků a plaveckých areálů se objevují modré hvězdičky. Znamená to, že se areál zařadil do systému "kategorizace koupališť" spravovaného Asociací pracovníků v regeneraci (www.aprcz.cz). Co na takovém areálu může očekávat návštěvník? Co zapojení do kategorizace stojí a přinese provozovateli koupaliště?

Vstup na seminář je pro návštěvníky veletrhu Bazény, sauny & Spa bezplatný. Přihlášky budou sloužit jen pro zajištění místa v přednáškovém sále

Bazénový seminář APR

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka