Bazén&Sauna 9/10

Časopis Bazén&Sauna s podtitulem Revue pro bazény, koupaliště, lázně, masérny, sauny, solária a vodoléčbu vstoupil v roce 2009 na českém a slovenském trhu do 16. ročníku své existence (první 2 ročníky vycházel pod názvem SAUNA revue). Nyní vychází číslo 9/10, kde se opět dozvíte mnoho užitečných informací ze světa bazénů a saun.

Bazén&Sauna 9/10 se mimo jiné věnuje Wellness hotelu Frymburk, bazénu v Jáchymově, nebo projektu plovárny Jenštejn. Dozvíte se zde o změnách v ukazatelích jakosti bazénových vod, o budoucnosti solárií v Čechách, o soutěži Firma roku a živnostník roku a mnoho dalších užitečných informací.

Z obsahu nejnovějšího čísla:

Úvodník (1)* Wellness hotel Frymburk (2-3) Kateřina Semerádová * Trichloramin stále aktuální (4-5) Ing. Iva Černý * Odborné dny ABAS ČR v Horažďovicích (6-8) Jana Lišková * Budoucnost solárií v Čechách (9) MUDr. Zuzana Peterková * Změny v ukazatelích jakosti bazénových vod (10-13) MUDr. František Kožíšek, Ing. Martina Chvátalová, RNDr. Svatopluk Krýsl, Jana Ratajová * Jaký bude bazén v Jáchymově (14-15) Ing. arch. Petr Martínek a Ing. arch. Jan Kosík * Chceme být centrem hygieny a čistoty (16-17) Viktor Čermák * Další školení saunařů (18) Miroslav Koutecký * Historické prostredie a nová rešenia (19-21) Ing. arch. Rastiaslav Lesay a Ing. Miroslav Hronček * Projekt plovárny Jenštejn (22-23) Ing. Jiří Kouba * Zařízení pro kryoterapii (24-25) Roman Zelenka * 15 let firmy SaunaTop (26-27) Ing. Jiří Kouba * Modernizace koupališť (28-31) Dipl. Ing. Johann Franz Wach * Investiční záměr a financování leasingem (32) Ing. Jiří Kouba * Soutěže Firma roku a živnostník roku (34-36) PhDr. Marie Koubová *

Informace o předplatném časopisu žádejte na adrese predplatne@bazen-sauna.cz nebo na www stránkách.

 

Bazén&Sauna 9/10

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka