Bazén&Sauna 7/8

Časopis Bazén&Sauna s podtitulem Revue pro bazény, koupaliště, lázně, masérny, sauny, solária a vodoléčbu vstoupil v roce 2009 na českém a slovenském trhu do 16. ročníku své existence (první 2 ročníky vycházel pod názvem SAUNA revue). Nyní vychází číslo 7/8, kde se opět dozvíte mnoho užitečných informací ze světa bazénů a saun.

Bazén&Sauna 7/8 se mimo jiné věnuje Vodnímu světu Sareza (bývalá Čapkárna neboli Lázně Moravská Ostrava), podrobněji popisuje projekt PPP (public private partnership), nabízí možné řešení problému vlhkosti ve stavebnictví pomocí systému Aquapanel, nebo také alternativní ohřev vody v plaveckém bazénu s úsporou energie. Dále se zde dozvíte, co se stalo s koupalištěm Kokořín, jak si poradit s problémy při použití korozivzdorných ocelí či jak zařídit bezpečnost provozu bazénů, koupališť a aquaparků nejen pro jejich návštěvníky, ale také pro tzv. pasivní účastníky provozu uvedených zařízení a mnoho dalších užitečných informací.

 

Z obsahu nejnovějšího čísla:

Úvodník (1)* Vodní svět Sareza otevřel i krytou část (2-5) Ing. Jiří Kouba * Co je PPP? (6-7) Ing. Jiří Kouba * AQUAPANEL budoucnost nejen pro wellness (8-9) Dpl. Ing. P.M. Piatek * Alternativní ohřev vody v plaveckém bazénu (10-11) Ing. Antonín Vaculík * Co se stalo s koupalištěm Kokořín (12-13) Ing. Jiří Kouba * Račte vstoupit! Vstupenky a permanentky na plovárny a koupaliště (14-15) Šárka Janouchová * Problémy při použití korozivzdorné ocelí (16-17) redakce * Plavecký bazén České zemědělské univerzity v Praze (20-21) Ing. František Slezák * Rukáv na bazénem (22-23) Pavel Košnar * Physiotherm infrakabiny z Rakouska (24-25) Jana Boučková * Ultrafiltrace (26-27) dipl. ing. Johann F. Wach * Technologie (28) redakce * Gabiony (29) Věra Valtrová * Senior Parky (30-31) PhDr. Marie Koubová * Lhota u Brandýsa (32-33) Matěj Hušek * Bazén Grand (35) Ing. Miroslav Hronček * Aquapalace Praha (36) Ing. Radek Steinhaizl *

Informace o předplatném časopisu žádejte na adrese predplatne@bazen-sauna.cz nebo na www stránkách.

Bazén&Sauna 7/8Bazén&Sauna 7/8

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka