Basketbalový svátek „ ALL STAR GAME“

poprvé přímo v interiéru AFI PALÁCE

AFI Palác se poprvé v historii stane dějištěm skutečného sportovního klání, a to rovnou na mezinárodní úrovni. Přímo v prostorách hlavního vstupu do AFI Paláce proběhne v sobotu 1. března 2014 basketbalový turnaj, ve „zmenšené“ variantě 3 x 3 hráči na jeden koš. Utkají se nejlepší ligoví hráči z Česka, Slovenska a Polska. Vyvrcholením zápasů bude od 17 hodin kvalifikace v exhibičním smečování. Akce v AFI Paláci předchází Česko-polskému Utkání hvězd, které se koná v neděli 2. 3.

Návštěvníky AFI Paláce tak čeká premiéra a naprosto netradiční podívaná. Pro tento turnaj vyroste přímo ve foyer AFI Paláce basketbalové hřiště. „AFI Palác fandí sportu, je partnerem pardubického basketu. Nápad ukázat v nákupním centru opravdový zápas nás nadchl,“ vysvětluje Jana Michalcová, marketingová manažerka AFI Paláce. „Co bude ale opravdová divácká bomba, to bude od 17 h kvalifikace ve smečování, tj. kdy hráč před vhozením do koše předvede akrobatický prvek. Nejlepší borci z utkání v AFI Paláci pak postoupí do nedělního finále,“ láká diváky Michalcová.

 

Vstup na utkání i smečovací show 1. 3. v AFI Paláci je zdarma. Vstupenky na All Star Game 2. 3. v ceně 50 - 200 Kč jsou v prodeji mj. ve stánku přímo v nákupním centru.

 

V neděli 2. března 2014 proběhne utkání hvězd All Star Game od 15 do 18 hodin v ČEZ aréně, kde bude k vidění nejen špičkový basket a zajímavý doprovodný program, ale také vystoupení Ewy Farne, která potěší právě tak české jako polské fanoušky.

 

Česko–polské utkání All Star Game se v Pardubicích koná po dvou letech. V pořádání turnaje se obě země střídají, letos je pořadatelem akce pardubický BK Pardubice, který patří mezi 5 nejlepších klubů v ČR.

 

Fotografii zaslala Denisa Kolaříková, Crest Communications a.s. - děkujeme.

Basketbalový svátek „ ALL STAR GAME“

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka