Bardejovské kúpele zrekonstruovali léčebný dům Astória

V březnu letošního roku zrekonstruovali dvě poschodí v tamní historické dominantě – secesním léčebném domě Astória. Rekonstrukce si vyžádala 200 000 EUR z vlastních zdrojů a v rámci ní zrekonstruovali 11 dvoulůžkových a 9 jednolůžkových pokojů na vyšší standard. Informovala o tom ekonomicko-obchodní ředitelka Bardejovských kúpelí Tamara Šatanková.

„Astória patří mezi naše nejoblíbenější léčebné domy a proto klienti přivítali zvýšení úrovně standardu ubytovacích služeb. Rekonstrukcí se 11 pokojů dostalo na úroveň SUPERIOR***+ a 9 pokojů přešlo z kategorie** na kategorii***. V pokojích proběhla kompletní rekonstrukce koupelen a WC, nové jsou také elektrické rozvody a světla, úplně jsme vyměnili též nábytek, koberce a související doplňky. Astória je nejvýznamnější architektonickou stavbou Bardejovských kúpelí a byla postavená koncem 19. století“, řekla T. Šatanková.

 

Dodala, že Bardejovské kúpele, pro zvýšení standardu a kvality stravování pro klienty 1. kategorie ubytování, od 1. 2. 2013 zřídili též večeře formou bufetových stolů. Klienti si tuto změnu pochvalují.

 

,,V současnosti probíhá také komplexní rekonstrukce dvou poschodí Balneoterapie s poliklinikou, s rozpočtovým nákladem 1,3 mil. EUR. Zrekonstruovaný lázeňský dům – Balneoterapie bude uvedená znovu do provozu v květnu letošního roku. Za poslední tři investovali Bardejovské kúpele do rekonstrukcí ubytovacích zařízení a přístrojové techniky více jak 5 mil. EUR“, konstatovala T. Šatanková.

 

Poukázala přitom na vloni otevřené wellness centrum v hotelu Ozón, s venkovními opalovacími terasami a vodnými atrakcemi, které patří k nejmodernějším na Slovensku. Rovněž v hotelu Ozón v říjnu 2012 slavnostně otevřeli nové BEAUTY STUDIO zaměřené především na omlazení tváře a těla. Přibyla také krytá tenisová hala. Rozšířila se tak nabídka doplňkových služeb, které klientům kúpelí zatraktivní a zpříjemní pobyt.

 

Fotografie poskytl Ing. Štefan Kuča, PR agentúra Paper Life, s.r.o. - děkujeme.

Bardejovské kúpele zrekonstruovali léčebný dům AstóriaBardejovské kúpele zrekonstruovali léčebný dům AstóriaBardejovské kúpele zrekonstruovali léčebný dům AstóriaBardejovské kúpele zrekonstruovali léčebný dům Astória

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka