AVON Pochod proti rakovině prsu

Kosmetická společnost AVON vyhlašuje devátý ročník AVON Pochodu proti rakovině prsu. První červnovou sobotu zaplaví Prahu růžové balonky, které jsou letošním motivem boje proti této zákeřné nemoci. Přidejte se k nám a pochodujme společně jako o život!

Start je v sobotu 6. června ve 14 hodin na náměstí Republiky, kde se o dobrou náladu postará skupina Hamleti v čele s Alešem Hámou, který bude v roli moderátora provázet celým odpolednem. Cíl pochodu bude v pět kilometrů vzdáleném Erpet Golf Centru, kde na návštěvníky bude čekat bohatý program. On-line zpravodajství z Pochodu budou přinášet internetové stránky Žena.cz. Kromě tisíců lidí, kteří chtějí podpořit dobrou věc, se do Pochodu zapojí i všech osm celebrit, které jsou tento rok tvářemi boje proti rakovině prsu. Po boku zpěvačky Moniky Absolonové, která je tváří projektu již čtvrtým rokem, budou pochodovat jako o život i Mahulena Bočanová, Dara Rolins, Simona Stašová, Aňa Geislerová, Táňa Vilhelmová, Martha Issová a Lenka Termerová. Na Pochod se rovněž chystají postavy seriálu Ulice. Sledujte seriál v období před pochodem a dozvíte se více.


V cíli v rámci slavnostního programu bude předáno 9 000 000 Kč na projekty boje proti rakovině prsu. Slavnostní odpoledne vyvrcholí koncertem skupiny Chinaski, jejíž spolupráce se společností Avon bude i nadále pokračovat. Za podpory Avonu totiž pojede skupina své podzimní klubové turné. Závěrečným vypuštěním tisíců balonků vzdáme společně čest ženám, které s tímto závažným onemocněním bojovaly či stále bojují. Vstupenkou na Pochod je speciální tričko v hodnotě 300 Kč, které prodávají AVON Ladies a AVON Gentlemen bez nároku na honorář a které si můžete rovněž objednat na webových stránkách projektu nebo zakoupit přímo na místě pochodu. Peníze budou využity na další financování aktivit boje proti rakovině prsu.

AVON Pochod proti rakovině prsuAVON Pochod proti rakovině prsu

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka