Augustiánský dům získal titul Best of Reality

V listopadu byly vyhlášeny výsledky soutěže „Nejlepší z reality – Best of Reality“, která se letos uskutečnila již podvanácté. Ocenění byla předána nejlepším projektům českého realitního trhu za uplynulý rok. V kategorii hotelů získal titul Wellness & spa hotel Augustiánský dům v Luhačovicích.

Sedmičlenná odborná porota v čele s Tomášem Drtinou, ředitelem společnosti Incoma GfK rozhodovala o vítězích v kategoriích Nová administrativní centra, Rezidenční projekty, Obchodní centra a Hotely. O nominaci na ocenění se mohly ucházet stavby dokončené v ČR po 1. lednu 2009.

Gratulujeme  Wellness & spa hotelu Augustiniánský dům v Luhačovicích k získání titulu v kategorii hotelů. Byl oceněn za citlivou revitalizaci novorenesančního objektu, z něhož se stal hotel vyhovující nejpřísnějším měřítkům.

Vznikl tak luxusní čtyřhvězdičkový hotel s příjemnou atmosférou, který je kombinací novorenesančního exteriéru s moderně zařízeným interiérem.  Hosté zde najdou také wellness centrum a francouzské lázně.

Augustiánský dům získal titul Best of RealityAugustiánský dům získal titul Best of RealityAugustiánský dům získal titul Best of RealityAugustiánský dům získal titul Best of RealityAugustiánský dům získal titul Best of RealityAugustiánský dům získal titul Best of Reality

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka