ASOCIACE BAZÉNŮ A SAUN ČESKÉ REPUBLIKY – ABAS ČR

Asociace bazénů a saun České republiky (ABAS ČR) je občanské sdružení, které sdružuje provozovatele bazénů, saun, koupališť a dalších regeneračních zařízení, které provozují mokrou zónu - lázně, wellness provozy, vodoléčbu apod.

ABAS ČR profesně zastřešuje též firmy z oboru, které projektují, staví, vyrábějí, dovážejí, prodávají nebo zajišťují servis pro provoz výše zmíněných zařízení. V rámci vzdělávání členské základny asociace a dalších zájemců z oboru pořádá ABAS ČR konference, semináře, doprovodné programy odborných výstav a veletrhů po celé ČR. Speciální semináře pořádá pro Stání zdravotní ústavy a členy ČKAIT. Dále organizuje ABAS ČR zájezdy na evropské odborné veletrhy a poznávací zájezdy na zajímavé provozy. Členské základně poskytuje ABAS ČR informační servis a poradenskou činnost.

V ABAS ČR naleznou potřebné zázemí i architekti, projektanti a odborné školy včetně akreditovaných vzdělávacích zařízení, které připravují zaměstnance a živnostníky do provozů. ABAS ČR spolupracuje s orgány státní správy při tvorbě nebo novelizaci právních předpisů v oboru a je členem ČSTV a Hospodářské komory ČR, kde je autorizovaným společenstvem pro čtyři živnostenské obory. Asociace je členem mezinárodní saunařské asociace ISS (International Sauna Society).

Mediálním partnerem ABAS ČR je časopis BAZÉN & SAUNA, který působí na českém i slovenském trhu již 15 let. Časopis je kromě členů ABAS ČR určen pro provozy bazénů, koupališť, lázní, saun, nemocnic a léčeben s vodoléčebnými provozy, solárních studií, maséren a sportovních zařízení, které provozují mokrou zónu. Stálými přílohami je ZÁCHRANÁŘ nebo LÁZEŇSKÝ OBZOR podle zaměření předplatitele.

 

ASOCIACE BAZÉNŮ A SAUN ČESKÉ REPUBLIKY – ABAS ČRASOCIACE BAZÉNŮ A SAUN ČESKÉ REPUBLIKY – ABAS ČRASOCIACE BAZÉNŮ A SAUN ČESKÉ REPUBLIKY – ABAS ČRASOCIACE BAZÉNŮ A SAUN ČESKÉ REPUBLIKY – ABAS ČR

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka