Areál AQUA Parku Špindlerův Mlýn

nabízí příjemnou relaxaci v nejvýše položeném aqvaparku v české republice, v srdci Krkonoš.

Aquapark nabízí rekreační a dětský bazén a  tři tobogány. Jeden tobogán je uzpůsoben na jízdu na nafukovacích člunech. Tato jízda patří k nejvíce oblíbeným atrakcím. K dispozici jsou i malá a velká vířivka, divoká řeka, vlnobití a další atrakce. Teplota vody v rekreačním bazénu je 28oC, ve vířivkách 33oC. V bazénech jsou umístěny masážní trysky i perličková masážní lůžka. Všechny atrakce jsou v ceně vstupného a jen na rozhodnutí zákazníka, které využije.

Tobogány jsou dlouhé 72,5 a 68,4 metrů, člunový 55 metrů. Hloubka bazénu je 90 - 140 cm, vířivek 80 a 85 cm a v dětském bazénku 30 cm. Děti mají k dispozici hříbek s padající vodou, stříkající ucpávačku a nerezový skluz.

Voda, ve které se zákazníci koupou, pochází z horských pramenů. Je upravována recirkulací a desinfikována chlorem, který však dávkujeme v minimálně nutném množství, abychom dodrželi hygienické normy a zákazník se u nás cítil spokojený. Chováme se citlivě k životnímu prostření i v energetice, kde využíváme tepelná čerpadla a kegeneraci k výrobě elektřiny.

V areálu AQUA Parku Vám dále můžete využít páru a saunu s ochlazovacím bazénkem a bohatou nabídku masáží.

Do aqvaparku je bezbariérový přístup a tělesně hendikepovaným návštěvníkům poskytujeme výrazné slevy. Slevy poskytujeme i rodinám s dětmi, skupinám a základním i středním školám.

Uzavřeným skupinám můžeme zajistit provoz bazénu i mimo otvírací dobu.

Parkování pro návštěvníky aquaparku je zdarma zajištěno na uzavřeném parkovišti.

Areál AQUA Parku nabízí také ubytování a to v 9 samostatných moderně zařízených pensionech. Pensiony jsou v bezprostřední blízkosti lanovky na Medvědín s celoročním provozem. Pro ubytované je k dispozici parkoviště pro 150 vozidel na venkovních plochách a kryté stání pro 50 vozidel.

Celoročně pořádáme firemní akce a večírky, rauty, grilování, teambuilding. programy, jazykové a sportovní pobyty.

Restaurace o kapacitě 60 míst nabízí příjemné posezení a občerstvení s výhledem přímo na sjezdovku Medvědín.

V zimní i letní sezoně je otevřeno denně od 10:00 do 21:00 hodin, mimosezonu od 12:00 do 20:00 hodin. Duben a listopad je zavřeno.

Areál AQUA Parku Špindlerův MlýnAreál AQUA Parku Špindlerův MlýnAreál AQUA Parku Špindlerův MlýnAreál AQUA Parku Špindlerův MlýnAreál AQUA Parku Špindlerův Mlýn

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka