Aquila aerobic 2010 - jaro plné aerobiku

Ve dnech 2. až 5. června proběhne v Kladně otevřené Aquila Mistrovství Evropy v aerobiku a FISAF fitness týmech. V Mladé Boleslavi se o víkendu 15. a 16. května rozhodne o dalších finalistech, kteří budou hájit české barvy na Aquila aerobic Mistrovství České republiky a při červnovém Aquila Mistrovství Evropy v Kladně.

V mladoboleslavském Domě kultury se o postup utkají ti nejlepší. Zajímavá situace nastane zvláště v silně obsazených seniorských kategoriích, do kterých „dorůstají“ i špičkoví závodníci z řad juniorů. Očekává se i start dosud neznámých fitness týmů, které nastupují přímo do seniorských kategorií. Zároveň zde proběhne nominační závod na ME pro všechny kategorie.
V sobotu 15. 5. proběhne semifinále kategorie dospělí a finále kategorií dětí a kadetů, v neděli 16. 5. semifinále kategorie hip hop a finále kategorií juniorů a dospělých.
První nominační závod proběhl již počátkem dubna v Luhačovicích, Z tohoto závodu postoupili na ME především loňští medailisté z mezinárodních závodů, mistryně Evropy Denisa Barešová a v kategorii mužů Jan Pochobradský. O tom, jak se připravují na nejvyšší evropskou soutěž si budete moci v nejbližších dnech přečíst na stránkách Wellnessnovin.
Finále nominačních závodů seniorských kategorií bude přenášet Česká televize na programu ČT4. Průběh závodů ve všech kategoriích bude možné sledovat on line na www.TV.com.

Na fotografiích  Denisa Barešová a Jan Pochobradský. Fotografie poskytl Český svaz aerobiku.

Aquila aerobic 2010 - jaro plné aerobikuAquila aerobic 2010 - jaro plné aerobiku

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka